Dancila iar a comis-o, a doua ora, cu premierul Croatiei. Premierul lui Dragnea a tinut sa arate cat de „bine” vorbeste limba engleza – Video

news

Premierul Viorica Dancila l-a intrebat, intr-o engleza infantila si cu o formulare neprotocolara, pe premierul Croatiei daca doreste sa faca o fotografie impreuna.

„Make a photo?”, i s-a adresat Dancila inaltului oficial croat la finalul declaratiilor de presa. Varianta acceptabila ar fi fost „Take a photo?”.

Vezi video de la minutul 30.30:

Nu a fost singura data cand Dancila a dat masura inadecvarii sale in timpul vizitei premierului Croatiei. Acesta a fost cat pe ce sa fie impiedicat de Dancila sa asculte imnul tarii sale.

Prim-ministrul Republicii Croatia, Andrej Plenkovic, a fost primit cu onoruri militare, vineri, la Palatul Victoria, insa Dancila a comis o gafa de protocol majora. In momentul in care fanfara militara a inceput sa intoneze imnul Croatiei, Dancila i-a facut semn premierului Andrej Plenkovic sa coboare de pe podium. Acesta insa i-a facut semn sa ramana si si-a dus mana la inima. Dupa ce s-a balanganit stanjenita, Dancila a inteles ca trebuie sa stea pe loc.

In cadrul ceremonialului au fost intonate imnurile celor doua state si a fost trecuta in revista garda militara de onoare.

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: