politica

Dancila il trosneste din nou pe „tradatorul” Ciolacu. Seful PSD ar primi ordine de la liberali: „Trist”

Viorica Dancila a atras atentia, joi, ca liderii PSD nu avut nicio reactie fata de cazul de otravire a fostului ministru Doina Pana. „Se pare ca Marcel Ciolacu n-a primit permisiune de la liberali pentru a lua pozitie pe acest subiect”, a atacat Dancila.

„E intolerabila lipsa de reactie a oficialitatilor in cazul otravirii fostului ministru Doina Pana! Un caz extrem de grav si fara precedent e tratat cu indiferenta la nivel politic. Nici macar un cuvant de preocupare sau de compasiune nu am auzit de la cei care conduc azi Romania. Ori sunt foarte ocupati cu bataia pe buget si nu-i mai intereseaza altceva, ori mafia lemnului umbla libera pe culoarele Palatului Victoria si impune legea tacerii.

M-as fi asteptat ca cel putin liderii PSD sa transmita un mesaj de solidaritate si de ingrijorare, dar se pare ca Marcel Ciolacu n-a primit permisiune de la liberali pentru a lua pozitie pe acest subiect. Trist!”, a scris Dancila pe Facebook.

Saptamana trecuta, Dancila l-a acuzat pe Ciolacu de „tradare”, afirmand ca actualul sef al PSD a pus la cale debarcarea ei din functia de premier cu ajutorul motiunii de cenzura.

In urma unor expertize oficiale, acuzatia potrivit careia Doina Pana ar fi fost otravita in timpul mandatului a fost confirmata, a anuntat Antena 3 saptamana trecuta..

Expertizele ar fi fost efectuate de catre cei de la Institutul de Medicina Legala si de o echipa a medicilor de la Parhon. Otravirea cu mercur nu a venit in urma consumului unor fructe de mare, ci a fost o otravire intentionata.

Potrivit celor doua expertize, Doina Pana a fost otravita, avand in vedere cantitatea mare de mercur din sangele acesteia.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

5 minute ago

S-au suparat moldovenii pe Ciolacu. Asociatie din Iasi: „Despre ce jignire personala ar fi fost vorba daca Buzaul era in Moldova?”

Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere explicatii premierului Marcel Ciolacu, dupa ce a acesta a…

40 de minute ago

Reactie furioasa a Kremlinului dupa ce Parlamentul European a refuzat sa recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Rusia

Parlamentul European debordeaza de contradictii interne si s-a transformat de mult timp intr-un generator de…

9 minute ago

Avocatul lui Ion Iliescu: „E bine, sanatos, mai traieste inca 100 de ani” – Video

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anuntat vineri ca fostul presedinte este "bine si…

2 ore ago