Dancila, inchisa in birou cu noua stilista, in plina drama nationala legata de moartea Alexandrei: „A vazut ca e rost de mai multe multe aparitii la TV”

politica

Jurnalistul Silviu Iliuta, colaborator al emisiunii Cronica Carcotasilor, afirma ca Viorica Dancila a stat inchisa in birou cu o noua stilista, timp de doua ore, in timp ce ministrii si functionarii o cautau „disperati” om contexul tragediei de la Caracal.

„Stiti ce facea doamna Dancila acum doua zile, inainte sa iasa la televizor si sa spuna ca e ‘zdruncinata de tragedia de la Caracal’? Simplu. A vazut ca e rost de mai multe multe aparitii la tv si si-a angajat o noua stilista. Doua ore a stat inchisa in birou cu noua stilista (stiu cine e), in timp ce aia de la ministere erau in flacari si o cautau ca disperatii pe cucoana.

Demisia! Du-te! Pleaca! Go la Videle! Acum”, a scris Iliuta pe Facebook.

In urma cu doua zile, Dancila a iesit intr-o conferinta de presa la sediul Guvernului, sustinand ca „fara mila, fara menajamente, fara compromisuri si fara amanari, declar razboi impotriva criminalitatii!”. Razboiul lui Dancila a inceput cu atacuri la adresa luptei anticoruptie. „A existat pana acum o concentrare exclusiva pe lupta anticoruptie, iar lupta impotriva criminalitatii a ramas in plan secund. Nu putem accepta acest lucru. Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue, dar trebuie sa o canalizam – din zona de spectacol si de alocare exclusiva de resurse si atentie – catre zona de preventie, catre instituirea unor mecanisme care sa controleze si sa previna acest fenomen. Iar primul lucru pe care trebuie sa-l protejam este viataā€¯, a spus Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: