Dancila, halucinant: „Cei care vorbesc limbi straini tin mai putin la aceasta tara. Haideti sa fim mandri ca suntem romani”

politica

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata, la Timisoara, de ce nu se descurca in limba engleza, aceasta raspunzand ca trebuie sa fim mandri ca suntem romani.

”Legat de limba engleza, suntem in Romania, haideti sa fim mandri ca suntem romani. Sa nu ducem in derizoriu anumite realizari ale guvernului” , a spus Dancila, raspunzand unei intrebari, scrie news.ro.

Premierul a afirmat ca sunt unii care vorbesc in limba engleza, la Bruxelles, doar ceea ce vor sa auda cei de la Bruxelles.

”Sa stiti ca unii poate vorbesc foarte bine limba engleza si ii apreciez pe toti care vorbesc engleza, franceza, germana, orice limba straina. Dar tin mai putin la aceasta tara. In limba engleza se duc si spun foarte usor la Bruxelles ceea ce vrea sa auda Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui sa sustina pentru aceasta tara. Eu sunt un pro-european convins, am fost europarlamentar 9 ani de zile, liderul delegatiei europarlamentarilor, dar de fiecare data mi-am sustinut tara si am obtinut rezultate. Faptul ca vorbim bine sau mai putin bine o anumita limba straina… eu cred ca este relevant. Dar mai relevant pentru romani este ceea ce faci pentru ei si cu cata demnitate iti reprezinti tara atat in tara ta, dar mai ales in afara granitelor tarii”, a sustinut Viorica Dancila.

Mai mult despre:

Comentarii: