Dancila a mintit la Vatican in legatura cu durata intrevederii cu Papa Francisc. A incercat sa-si dea o mai mare importanta

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Antena 3, ca intalnirea cu Papa Francisc a durat 45 de minute. Insa presa italiana anunta cu totul altceva.

“Am avut emotii foarte mari. Nu este un lucru obisnuit sa te intalnesti cu Papa si sa simti acel fior de emotie prin mesajele date. Intalnirea a durat cam 45 de minute”, a spus Dancila la finalul intrevederii.

Conform site-ului askanews.it, durata intrevederii a fost de numai 24 de minute, adica jumatate din timpul anuntat de premier.

„Mi-a pus intrebari daca in Romania oamenii au credinta, daca exista intelegere intre ordocsi si catolici si i-am spus ca da. M-a intrebat daca am puterea sa duc la sfarsit acest mandat. Am spus ca da. Mi-a spus ca la inceputul anului viitor va veni in Romania (…) Am discutat despre faptul ca sunt prima femeie prim-ministru in Romania, l-a bucurat acest lucru. M-a intrebat cum vad provocarile din Romania”, a mai declarat premierul Viorica Dancila, intr-un interviu pentru Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: