Dancila, model pentru ambasadoarea Romaniei la UE. Luminita Odobescu pronunta „PRESEDENTIE”, la fel ca analfabeta din fruntea guvernului

politica

Reprezentantul permanent al Romaniei la Uniunea Europeana, Luminita Odobescu, a pronuntat gresit de mai multe ori cuvantul „presedintie” in timpul discursului sustinut la Ateneul Roman imediat dupa cuvantarea premierului Dancila.

Ca de obicei, premierul Viorica Dancila a stalcit cuvant „presedintie” in cadrul dicursului sustinut, vineri seara, la ceremonia de incheiere a Presedintiei romane a Consiliului UE la Ateneul Roman. Ea a pronuntat repetat „presedentie”, la fel cum o face de doi ani de zile cand se intalneste cu acest cuvant.

Dupa discursul lui Dancila a luat cuvantul reprezentantul permanent al Romaniei la Uniunea Europeana, Luminita Odobescu. Inspirata de Dancila, si Odobescu a pronuntat in acelasi mod gresit cuvantul „presedintie”. Ea a spus de cel putin trei ori „presedentie”.

Luminita Odobescu este un fidel executant al ordinelor venite de la Palatul Victoria. In cadrul Consiliului UE, ea a votat impotriva candidaturii romancei Laurei Codruta Kovesi la sefia Parlamentului European. Pana in acest moment, Odobescu a refuzat sa faca orice fel de comentariu despre aceasta situatie rusinoasa pentru Romania.

Comentarii: