Dancila, o noua gafa dupa scandalul din CEX. A inventat un nou judet, judetul Craiova

politica

Viorica Dancila a declarat, marti, dupa sedinta CEX ca a „analizat situatia din judete” si l-a laudat pe Claudiu Manda, seful de campanie al PSD in judetul Dolj, cum a gestionat „alegerile de la Craiova”.

„Am analizat situatia pe judete si strategia pe care o vom aborda pentru a castiga alegeri pe 24 noiembrie. Fiecare judet trebuie sa castige 50+1 voturi ca sa ne atingem obiectivul”, a spus Dancila.

Comentand informatiile privind faptul ca a fost catalogata drept „proasta” de Claudiu Manda, Dancila comis o noua gafa, inventand judetul Craiova.

„Au fost discutii, fiecare si-a spus punctul de vedere. Domnul Manda a dovedit ca e barbat prin modul in care a gestionat alegerile de la Craiova”, a declarat Dancila. „De la Dolj”, i-a soptit Manda din spatele ei.

Sedinta CEX a fost foarte tensionata. Viorica Dancila a fost prima care a luat cuvantul, fiind extrem de indignata ca sotul Liei Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, a spus ca nu se pot castiga alegerile cu o „proasta”.

”Sa spuneti ca nu puteti sa castigati alegerile prezidentiale cu o proasta, nu va face cinste. La europarlamentare ati avut alte interese”, i-a spus Dancila lui Manda pe un ton ridicat.

Antena 3 anunta ca Lia Olguta Vasilescu s-a enervat atat de tare incat a amenintat ca demisioneaza din functia de sefa a campaniei electorale a lui Dancila.

Mai mult despre: ,


Comentarii: