Dancila s-a suparat pe intreaga Romanie: „Acesta este modul in care vrea sa mearga Romania cu Klaus Iohannis presedinte”

politica

Candidatul PSD Viorica Dancila a sustinut un nou discurs incoerent, duminica, la Buzau, astfel incat intr-un final s-a inteles ca intreaga Romanie il sustine pe Klaus Iohannis ca sa o jigneasca pe ea.

„La adresa mea sunt cele mai multe dezinformari, cele mai multe minciuni in spatiul online. Ma astept ca in urmatoarea perioada, cei catre striga hotii sa fie de fapt ei hotii. Pentru ca aceste lucruri nu au aparut din senin, au aparut acum cand candidatul Iohannis se plangea de fake news. Acest lucru arata modul in care inteleg sa faca campanie. De la campania bazata pe jigniri la adresa contracandidatului, la aceste pagini false pe Facebook, la dezinformari si bineinteles pana la amenintarea cu procurorii. Acesta este modul in care vrea sa mearga Romania cu Klaus Iohannis presedinte„, a declarat Dancila la Buzau, plangandu-se ca au aparut pagini false de Facebook cu numele ei.

Vezi video de la minutul 12.00:

PSD a declansat in ultimele zile o ampla campanie de fake news pe retelele de socializare, clonand paginile lui Klaus Iohannis si Florin Citu.

De asemenea, sunt distribuite zeci de mesaje false, cum ca Iohannis ar fi purtat casca la debatreea cu jurnalistii sau ca USR PLUS  indeamna la boicotarea turului doi al alegerilor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: