Dancila si-o cauta cu lumanarea, cere insistent dezbatere cu Iohannis. Raspunsul lui Ludovic Orban

politica

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca luni seara va avea loc, la sediul partidului, o sedinta a echipei de campanie, iar cand vor fi publicate rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale, va fi stabilita strategia de campanie, functie de care Klaus Iohannis va participa sau nu la dezbateri cu Viorica Dancila.

”In seara asta avem o sedinta a echipei de campanie. Cand avem rezultatele, stabilim strategia si in functie de asta vom face public”, a declarat Ludovic Orban, intrebat daca presedintele Klaus Iohannis va participa la o dezbatere alaturi de prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila.

El a mai spus ca este convins ca Iohannis va castiga turul al doilea, cu un scor foarte bun. La intalnirea de la sediul PNL va participa si Klaus Iohannis, au precizat surse liberale pentru Mediafax.

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, luni, ca mai multe posturi TV au invitat candidatul partidului, Viorica Dancila, la dezbateri, insa este nevoie ” in mod real” de un adversar.

”Ne pregatim foarte mult pentru a avea o dezbatere. Dorim foarte mult ca presedintele Klaus Iohannis sa vina la o dezbatere sau cel putin la o dezbatere”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu. El a precizat ca a primit deja invitatii de la posturi TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: