Dancila vrea locul lui Dragnea in fruntea PSD. Inca o pozitie diferita de cea a sefului PSD

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, intr-un interviu pentru Antena 3, ca nu stie daca ar semna o plangere pentru inalta tradare pe numele presedintelui, daca ultima semnatura i-ar apartine, deoarece are experienta propriei plangeri si stie cat este de neplacut.

„Nu stiu daca as semna aceasta cerere, pentru ca eu am avut aceasta acuzatie si stiu ce neplacut a fost pentru mine sa pot sa le explic partenerilor strategici ce se intampla, fara a fi vreun argument.

Trebuie facuta o analiza ce e in interesul Romaniei din actiunile presedintelui, sa ii ceri presedintelui, premierului, liderilor politici care fac afirmatii, toate ar trebui sa fie analizate si stopate intr-un anumit fel, toate aceste decizii care duc la prejudiciu de imagine a tarii tale nu trebuie trecute cu vederea”, a declarat Viorica Dancila, intr-un interviu pentru Antena 3, citata de Mediafax.

Premierul a facut referire la dosarul care a vizat-o in urma plangerii facute de liderul PNL Ludovic Orban si care a fost clasat.

„Nu am primit instiintarea ca dosarul a fost clasat, am vazut declaratiile legate de acest dosar care a adus un deserviciu major Romaniei”, a mai spus Dancila.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat recent ca plangerea pentru inalta tradare impotriva lui Iohannis va fi depusa in 2019.

„Da, anul viitor (n.r.: plangerea penala). In noaptea de anul nou. La inceputul anului viitor sa vedem daca se face in timpul vacantei parlamentare sau dupa inceperea sesiunii parlamentare. Urmeaza sa avem raspuns zilele acestea”, a declarat Liviu Dragnea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: