Darius Valcov a pierdut procesul cu Forumul Democrat la Germanilor din Romania: „Inca un reprezentant al ‘regimului Dragnea-Dancila’ a primit din partea justitiei ce a meritat”

news

Forumul Democrat la Germanilor din Romania (FDGR) anunta ca a castigat definitiv procesul cu Darius Valcov care a sugerat, intr-o postare pe Facebook, ca formatiunea este o organizatie nazista. Valcov trebuie sa plateasca FDGR 20.000 de lei.

”FDGR a castigat procesul cu Darius Valcov. Solutia este definitiva. Recursul lui Darius Vallcov a fost respins ca nefondat de Curtea de Apel Craiova. Acesta contestase solutia Tribunalului Olt prin care fusese obligat la plata de daune in valoare de 20.000 RON pentru postari defaimatoare la adresa FDGR si a minoritatii germane”, a anuntat FDGR, citat de news.ro.

La randul sau, deputatul FDGR Ovidiu Gant a afirmat ca ”inca un reprezentant al «regimului Dragnea-Dancila» a primit din partea justitiei ce a meritat, pentru calomniile proferate”.

In 2018, pe vremea cand era consilier al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov a postat pe Facebook un clip video care sugera ca #rezist si Forumul Democrat al Germanilor din Romania sunt organizatii naziste.

In montaj aparea si o fotografie cu presedintele Iohannis, pe care il aseamana cu Hitler.

Pentru postarea respectiva, Valcov a fost amendat si de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu 2.000 de lei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: