Dat afara, Tudorel Toader trece rafuieli violente cu condamnatii PSD-ului. Replica pentru un PSD-ist cu „interese in justitie”

news

Tudorel Toader, unealta PSD.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o replica dura la adresa fostului europarlamentar PSD Adrian Severin, dupa ce acesta l-a catalogat „impotent, las, tranzactionist sau iresponsabil”. Conflictul are loc in contectul in care ministrul Justitiei urmeaza sa fie remaniat pentru ca refuza sa promoveze OUG-urile pe justitie.

„La cate interese are in justitie, mai nou vorbeste/ ma critica/ si un anume Severin !”, a scris Toader pe Facebook.

Adrian Severin il catalogase „impotent, las, tranzactionist sau iresponsabil” pe Toader.

„Daca o problema urgenta nu este solutionata urgent de un decident impotent, las, tranzactionist sau iresponsabil, inseamna ca ea nu este urgenta. Asa ne invata filosoful Tudorel”, a scris Severin pe Facebook.

Ulterior, duipa replica lui Toader, Severin a revenit cu un nou mesaj.

„In lipsa de argumente ministrul Toader adopta metoda atacului la persoana. Rusine! Am interesul edificarii unei justitii echitabile. Opusul celei pastrate de Dl Toader”, a mai spus Severin.

Pe 16 noiembrie 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta. El a fost eliberat conditionat la inceputul anului 2018.

Mai mult despre: ,


Comentarii: