Date NOI despre situatia RANITILOR de la Colectiv. Cati sunt in tara si cati au fost TRANSFERATI in strainatate

news

In spitalele din Capitala mai sunt internate, marti, 24 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel si Germania.

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii (MS), marti mai sunt internati in spitale din Capitala 24 de raniti, dintre care la Spitalul de Arsi sunt sase pacienti, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – cinci, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul Elias – doi, la Spitalul Militar Central – patru, la Spitalul de Urgenta Floreasca – trei si la Institutul „C.C. Iliescu” – un pacient.

Ministerul Sanatatii a precizat ca 58 dintre ranitii care au fost tratati, dupa incendiul din 30 octombrie, in spitale din Capitala au fost externati.

Alti 39 de raniti au fost transferati din spitale din Capitala in unitati sanitare din strainatate, insa trei au decedat in Marea Britanie, cate doi in Germania si Olanda si cate unul in Israel si Austria. In clinicile din strainatate mai sunt internati 29 de pacienti romani.

In spitale din Belgia sunt internate opt persoane, toate in stare stabila, a precizat Ministerul Sanatatii, citat de Mediafax.

In Marea Britanie au fost transferati noua raniti, dintre care trei au decedat, ceilalti sase pacienti fiind in stare stabila.

In Olanda au fost transferate opt persoane, insa doua dintre acestea au decedat, ceilalti sase pacienti fiind in stare stabila.

In Israel au fost internate trei persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre care una a decedat, celelalte fiind in stare stabila.

In Austria au fost transferate cinci persoane, dintre care patru sunt in stare stabila, iar una a decedat.

La spitale din Germania au ajuns cinci raniti, dintre care doi au decedat, doi sunt in stare stabila si unul cu evolutie incerta.

In Norvegia a fost transferat un ranit in incendiul din Colectiv, acesta fiind externat in stare stabila.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. Alte 33 de persoane au murit pana in 22 noiembrie, numarul victimelor ajungand la 60.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: