DC News anunta ca Liviu Dragnea se va intoarce, mai popular ca niciodata: „Opinia publica il va reevalua”

news

Articol straniu, nesemnat, pe DC News, site detinut de Bogdan Chirieac. In articol se afirma ca Liviu Dragnea va fi „reevaluat” de opinia publoica asa cum s-a intamplat si cui Nicolae Ceausescu.

Articolul porneste de la cazurile lui Cristi Danilet, Vasile Blaga si Nicolae Ceausescu (un amestec total aiuritor) si ajunge la concluzia ca si Liviu Dragnea ar putea sa fie „reevaluat”.

„Un numar de 43 de instante s-au pronuntat in favoarea revocarii lui Cristi Danilet din Consiliul Superior al Magistraturii, 538 de judecatori au votat pentru indepartarea acestuia din CSM, 110 impotriva si 63 s-au abtinut. CSM l-a revocat, dar ulterior decizia a fost intoarsa de catre CCR. Se intampla in 2013. Astazi, aproape nimeni nu se supara cand Danilet vorbeste in numele tuturor magistratilor.

Tot in 2013, Vasile Blaga castiga sefia PDL, dupa ce partidul sau abia obtinuse 12,5 % din mandate (16% in alegerile de la sfarsitul anului 2012, sub sigla ARD). In 2014, la europarlamentare, PDL a ramas la acelasi scor, in timp ce PNL lua 15%. Astazi, impreuna considera ca au dat marea lovitura ajungand pe primul loc cu 27 de procente.

In 1989, romanii aprobau executia ‘dictatorului’ in urma unui simulacru de proces. In 2018, 64,3% dintre respondentii unui sondaj ISOGEP aveau o parere buna si foarte buna despre Nicolae Ceausescu. INSCOP si IRES ofera rezultate in acelasi sens.

Congresul PSD are loc sambata, 29 iunie, in timp ce corul analistilor ii canta prohodul. Este drept ca nimic nu pare mai definitiv decat o sentinta data pe un grup de Facebook. Totusi, n-ar trebui sa ne grabim la concluzii. Asa cum spune intelepciunea populara, cinci-sase ani ‘ca maine trece’. Si nu e exclus ca reevaluarea lui Dragnea de catre opinia publica, in ritmul frenetic imprimat Istoriei de Internet, sa nu mai astepte 30 de ani”, scrie DC News.

In acest moment, chiar si liderii PSD se feresc sa mai rosteasca numele fostului presedinte al partidului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: