De ce nu s-au taiat inca pensiile speciale. Rares Bogdan sustine ca este o victima a „crocodililor din politica”: „S-au folosit de oameni ca mine”

politica

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a precizat, sambata, referindu-se la pensiile speciale, ca, daca se doreste eliminarea lor, vor fi taiate, iar daca nu, ”va fi balet”. El a apreciat ca este foarte mult dublu limbaj in politica romaneasca si ca oamenii vor putea da sanctiuni senatorilor si deputatilor la vot.

Intrebat sambata, la Realitatea Tv, ce se intampla cu pensiile speciale, daca se va renunta la ele, Rares Bogdan a declarat ca el a sustinut taierea acestor pensii.

”Daca se doreste cu adevarat, se vor taia (pensiile speciale – n.r.). Daca nu, va fi un balet, un balet specific Parlamentului Romaniei in care nu se va intampla nimic. Vreau sa cred ca declaratiile pe care le-au facut de-a lungul timpului liderii PSD-PNL vor fi puse in practica si nu e doar retorica electorala.

In momentul in care in campania electorala am sustinut alaturi de colegii mei si de deputatii din USR si PLUS si senatorii din USR, taierea pensiilor speciale, am reusit sa taiem in Parlament. Inclusiv domnul Coarna a votat, era membru in Parlament. Dupa care Avocatul Poporului si cei din CCR au reusit sa anuleze taierea pensiilor speciale. A venit momentul in care s-au impozitat pensiile speciale cu pana la 85 la suta. Din nou Avocatul Poporului si CCR au reusit sa anuleze acest demers. Deci simplu, daca se doreste, ele se vor taia. Daca nu se doreste, ele nu se vor taia si atunci la vot romanii pot sa sanctioneze deputatii si senatorii”, a declarat Rares Bogdan.

Bogdan a adaugat ca este mult dublu limbaj si ipocrizie in politica din Romania.

”Cred ca e foarte mult dublu limbaj si foarte multa ipocrizie in politica romaneasca, indiferent de politica romaneasca. Pentru ca oamenii care vin din afara politicii, sunt cel putin trei oameni care au venit din afara, vin cu buna credinta sa rezolve problemele tarii. Problema e ca politicienii vechi, crocodilii politicii romanesti, reusesc sa vina cu tot felul de tertipuri si sa faca balet. Se folosesc de oameni ca mine, de alti oameni, dupa care sa faca ceea ce stiu ei mai bine, sa tina Romania in intuneric, simplu”, a declarat Rares Bogdan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: