„De ce plange Voiculescu cand se uita la Antena 3”. Mogulul si-a dat singur teapa, el nu scapa cu OUG-urile lui Toader

news

Jurnalistul Ionel Stoica, specializat pe Justitie, tine sa mentioneze ca OUG-urile lui Tudorel Toader, privind anularea condamnarilor si protocoalele, nu il vor salva si pe Dan Voiculescu.

Voiculescu a picat in propria groapa. El a demisionat din Senat pentru a nu fi judecat de completurile de cinci judecatori, astfel incat OUG-ul lui Tudorel Toader nu se aplica si in cazul lui.

„Haideti sa va spun de ce plange Dan Voiculescu cand se uita la Antena 3. Mogulul nu-si poate revizui sentinta definitiva de 10 ani de inchisoare daca Tudorel Toader da ordonanta de urgenta cu completurile de 5 judecatori de la Inalta Curte, pentru ca a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti.

Stiti de ce a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti? Pentru ca strategia lui Dan Voiculescu a fost una de tergiversare a judecarii cazului ICA, prin demisii repetate din Senat, iar cazul era mutat de la Inalta Curte la Tribunalul Bucuresti si invers. Ah, cum se mai intoarce roata.

PS: Nici daca Tudorel Toader da ordonanta cu protocoalele, Dan Voiculescu nu-si poate revizui sentinta. A fost trimis in judecata in 2008, inaintea semnarii primului protocol, cel din 2009, considerat neconstitutional de CCR. Pentru mogul ar trebui schimbate radical codurile penale, sa fie un articol cu dedicatie, ceva grosolan, sa scape de sentinta definitiva”, a scris Ionel Stoica pe Facebook.

Toader a anuntat, duminica seara, ca are deja pregatita ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare la toate cazurile de condamnari de la ICCJ din ultimii 4 ani.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: