De rasul curcilor. „Nasul” Radu Moraru a fost dat afara de la Nasul TV

news

Radu Moraru a fost destituit din toate functiile pe care le avea la postul Nasul TV, informeaza Pagina de Media

Potrivit unui comunicat care ruleaza permanent pe ecran, „Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licentei TV”.

Totodata, „Radu Moraru nu mai reprezinta in niciun fel televiziunea Nasul TV”. Persoana care reprezinta legal televiziunea Nasul TV este Paul Alexandru Moraru, presedinte al Consiliului de Administratie.

Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Paul Moraru (actionar minoritar), impreuna cu Adrian Buca au convocat o sedinta a Adunarii Generale a Actionarilor in luna iunie, AGA in care Radu Moraru a fost destituit din toate pozitiile pe care le detinea. O sedinta furtunoasa in care, literalmente, Paul Moraru a ramas in pielea goala, dupa ce „Nasul” Radu Moraru a aruncat o ceasca de cafea pe camasa. Procesul verbal al sedintei era insa „tinta” cafelei de la Nasul TV.

Conform acelorasi surse conflictul dintre Radu Moraru si Paul Moraru (realizator Nasul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispozitia lui Radu Moraru pentru statia TV.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru ca a folosit discretionar si in interes personal sumele de bani destinate finantarii postului (a si facut plangeri in acest sens).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: