De Sambata Mortilor, PSD Transilvania declara razboi olgutelor din PSD. Dincu: „Nu reprezinta nimic din punct de vedere politic”

politica

Vasile Dincu, care este sustinut de numeroase organizatii PSD din Transilvania si Banat pentru functia de presedinte al Consiliului National al PSD, a lansat sambata in atac dur la adresa organizatiilro PSD din sudul tarii. „Nu reprezinta nimic din punct de vedere politic si nici din punct de vedere al culturii politice din Romania”, a declarat Dincu pentru Look Plus.

„M-am gandit insa nu am ajuns pana acum la niste concluzii care sa fie decisive sau definitive pentru un raspuns afirmativ pentru ca aici este vorba si de altceva. Este vorba de a reconstrui acea institutie (…) nu este normal ca un consiliu in care dicteaza presedintele, de exemplu BPN-ul sau Comitetul Executiv Central, CEX-ul, sa dea oameni afara, sa dea presedinti afara. Adica partidul trebuie sa se redemocratizeze, sa aiba institutii de genul acesta si trebuie facute si echipe care pot duce asta la bun sfarsit. Eu nu sunt atat de narcisist sa cred incat ca singur as putea sa schimb cumva viata partidului. Este vorba de o echipa. Daca voi gasi o echipa, de program stiu eu cam ce ar trebui facut, sigur ca iau si sugestii de la altii, dar este nevoie de echipa si de institutionalizare

In acest moment Transilvania si Moldova nu exista in Partidul Social Democrat. E adevarat ca sunt cateva judete din Sud care au castigat alegerile in ultima perioada. Dar nu reprezinta nimic din punct de vedere politic si nici din punct de vedere al culturii politice din Romania”, a declarat Dincu la „Romania te priveste” de pe Look Plus.

Citeste si: Vasile Dincu, atac nemaivazut in PSD la adresa Olgutei: „Agresivitate vulgara, plina de mahalagisme. Comunicare primitiva”

Principalele organizatii PSD din sudul tarii sunt cele din Dolj (condusa de Claudiu Manda si Olguta Vasilescu), Olt (Paul Stanescu), Braila (Mihai Tudose) si Giurgiu (Niculae Badalau).

Mihai Tudose, desemnat de conducerea PSD drept coordonator al campaniilor electorale ale PSD din acest an a reactionat dur la declaratiile lui Dincu.

„Razboinicu’ de lut cu papuci de plus…. Am citit o declaratie-confesiune a unui maaaare ,,ganditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la inceput ca gata, s-a terminat cu smecheria si sa vezi ca se ofera candidat la primarie la Cluj! Dar nu…. Era mult mai ,,global” mesaju’….

Citez din Vasile Dancu: ,,E adevarat ca sunt cateva judete din Sud care au castigat alegerile in ultima perioada. Dar nu reprezinta nimic din punct de vedere politic si nici din punct de vedere al culturii politice din Romania.””

Am recitit. Si inca o data. Deci… reforma propusa este de genul: nu reprezinta nimic cei care castiga alegerile!!! Important este sa fie el in fruntea partidului si sa ne explice cu doctrina si programele ideologice. Incerc sa inteleg personajul prin prisma faptului ca el nu a castigat niciodata alegerile pe acolo pe la el.. Niciodata. Si prin urmare nu prea stie cum e. Dar emite axioma ca cei care castiga nu conteaza. Importanti sunt cei care sunt plini de avant dar se impiedica-n papuci cand pleaca la lupta (campanie)…. Si se mai si alinta ca el nu prea vrea dar este foarte rugat… Poate pe principiul ca e bun la bataie.. ca a mai luat!!! Doamne apara si pazeste.

P.S. Totusi o candidatura la ceva pe acolo prin preajma? Asa ca puterea exemplului personal de cum sa reusim sa castigam alegerile?!?! Caci din opozitie e mai greu cu implementarile marete de programe si reforme”,  a scris Tudose pe pagina de Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: