„Decat sa aducem 100.000 de oameni”. Dragnea recunoaste senin ca mitingistii PSD sunt „adusi”, nu vin de bunavoie. De ce a fost anulat mitingul din Bucuresti

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca el a decis ca mitingul programat in Bucuresti pentru saptamana viitoare sa fie anulat, afirmand ca este mai important ca in ultima saptamana de campanie electorala social-democratii sa stea „in dispozitivele de campanie” si sa discute cu oamenii.

„Orice miting este important. Eu am luat decizia ieri, dupa ce am discutat cu toti colegii care se pregatisera sa vina in Bucuresti si am spus ca cel mai important pentru noi este ca in ultima saptamana, in fiecare zi, in fiecare seara, sa stam in dispozitivele de campanie, sa discutam cu oamenii.

Decat sa aducem 100.000 de oameni la Romexpo intr-un miting, care sigur, e important, dar este cu o zi inainte de a se termina campania, mai bine preferam sa ramanem in oras. Am fi vrut sa il facem in weekend, numai ca ne-am trezit tarziu, weekendul e ocupat de PNL si USR, iar sa il facem tot in weekend in alta parte a Bucurestiului, inseamna ca blocam tot orasul”, a spus Dragnea aflat intr-o vizita in judetul Dolj, intrebat despre mitingul pe care PSD urma sa il faca in Bucuresti.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat marti ca a semnat protocoalele care vizeaza organizarea unor evenimente publice in Capitala de catre PSD, PNL si USR.

„Legat de manifestatii, in primul rand, ca primar general, eu mi-as dori ca acelea care vor fi organizate la Bucuresti, in zilele urmatoare, sa fie toate evenimente pasnice, asa cum au fost asumate de organizatori. Vom avea pe 18 – s-a aprobat deja in comisia de la Primaria Capitalei si am semnat si eu protocolul – un miting al PNL, in Piata Victoriei. Pe 24, o manifestare organizata de catre USR, in Parcul Izvor. Si saptamana viitoare va fi organizat un eveniment si de catre PSD. Ca primar general, am aprobat toate aceste evenimente publice, conform Legii 50, care se vor desfasura in municipiul Bucuresti”, a precizat Firea, pentru Romania Tv.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: