Declaratie dura la Bruxelles: „Premierul Tudose este nefrecventabil, nu a fost primit niciunde. Romania se va confrunta cu probleme in 2019 din acest motiv”

politica

Purtatorul de cuvant al Partidului Popularilor Europeni, Siegfried Muresan, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa la Bruxelles ca Romania are un „premier nefrecventabil”, stituatia care va genera probleme in perspectiva preluarii de catre tara noastra a Presedintiei UE in 2019.

Siegfried Muresan a subliniat ca „Tudose nu a fost primit niciunde”.

„Premierul Tudose nu a fost primit niciunde, nu a efectuat nici macar o vizita bilaterala in Capitala vreunui stat membru. A fost in Republica Moldova. pe linia socialista la Chisinau si in Bulgaria. In rest, nu a fost primit in nicio Capitala europeana si nu a fost primit nici in SUA. Suntem condusi de un premier de care fuge lumea.

Acest lucru va deveni problematic si pentru cand vom prelua presedintia Uniunii Europene. Romania este condusa de un guvern al carui prim-ministru este nefrecventabil si care actioneaza in ciuda standardelor europene”, a declarat europarlamentarul Siegfried Muresan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: