Declaratie de marlan a unui lider PSD: „Manca-ti-as, sa-ti traiasca frantuzoaica”

politica

Un europarlamentar al PSD a transmis un mesaj marlanesc liderului USB, Nicusor Dan, dupa ce Clotilde Armand a criticat-o pe Gabriela Firea.

Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD si vicepresedinte al Parlamentului European, tine sa ii ia apararea Gabrielei Firea si ii ataca badaraneste pe Nicusor Dan si Clotilde Armand:

“Dupa ce am citit raspunsul dnei Clotilde adresat Dnei Firea, o cred total pe Laura Chiriac cand a acuzat limbajul suburban al atacului din campanie al madamei … Alo, Dna Clotilde, da’ cu autostrada Transilvania, cum ramane? Poate ne spuneti acum, chiar si dupa alegeri … Domnu’ Nicusor, sa-ti traiasca frantuzoaica, manca-ti-as …”, a spus Ioan Mircea Pascu la Antena 3, conform radu-tudor.ro.

Iata in ce consta de fapt „limbajul suburban” al lui Clotilde Armand, folosit la adresa Gabrielei Firea:

“Doamna Gabriela Firea si PSD ne poarta de grija. Ne acuza ca folosim minciuni si dezinformari. Ca membra in partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea stie desigur din proprie experienta ce inseamna falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan ci Dragnea a incalcat legea.

Ca tot veni vorba despre dezinformare; vreau sa-i reamintesc doamnei Firea ca in timp ce 12.000 de romani stateau la coada la Londra in 2014, ea a transmis ca sunt „sectii goale in diaspora”. Doamna Firea, aveti demnitatea macar acum sa va cereti scuze pentru ca ati dezinformat fara scrupule poporul roman? Va cereti scuze pentru declaratia sefului dvs, condamnatul penal Dragnea, care-i asemuieste pe romanii din strainatate cu niste fantome? Pentru ca singura fantoma pe care o cunosc este doctoratul lui Ponta, colegul dvs de partid”, a postat Clotilde Armand pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: