Degeaba au cenzurat televiziunile. Un milion de romani au vazut imaginile lui Alex Dima cu mitocanul Dragnea – Video

politica

LIviu Dragnea si Alex Dima.

Aproximativ un milion de romani au vazut, in 24 de ore, imaginile postate pe Facebook de jurnalistul Pro TV Alex Dima cu comportamentul mitocanesc al presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Principalele televiziuni de stiri au cenzurat acest subiect. Cu exceptia Pro TV, nicio alta televiziune nu a difuzat aceste imagini.

Inregistrarea postata de Alex Dima pe Facebook are peste 900.000 de vizualizari. Imagini cu incidentul au fost postate si de Euractiv.ro, astfel incat s-a ajuns ca aproximativ un milion de romani sa vada, in doar 24 de ore si doar pe Facabook, modul mitocanesc in care se comporta seful partidului de guvernamant. Prin urmare, cenzura instituita de televiziuni nu a functionat.

Cum i-a facut fata Alex Dima lui Liviu Dragnea

Jurnalistul a dorit sa il intrebe pe seful PSD, pe holul Camerei Deputatilor, in legatura cu promisiunile neonorate din campania electorala, precum autostrazile si spitalele regionale. Dragnea a avut, in schimb, o reactie golaneasca, intrebandu-l daca vrea sa mearga cu el in baie. Alex Dima nu s-a intimidat si a tinut sa ii dea replica.
Iata dialogul:

Alex Dima: Aveti vreun sentiment de mustrare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite pana acum?

Liviu Dragnea: Asa se fac interviurile? Vrei sa vii cu mine in baie?

Alex Dima: Cum adica sa vin in baie? Ce inseamna sa vin in baie?

Liviu Dragnea: Sunt la mine in birou. Merg la baie. Haide, te rog, cu tot Pro TV-ul

Alex Dima: Cum, ma chemati in baie?

Liviu Dragnea: Pai vii dupa mine? Merg la baie. Pot sa merg?

Alex Dima: Va rog frumos, duceti-va la baie. V-am solicitat un interviu

Liviu Dragnea: Si am spus ca nu, e simplu

Alex Dima: Si eu v-am intrebat daca aveti vreun sentiment de regret pentru promisiunile din campania electorala. Autostrazile, spitalele regionale

Liviu Dragnea: Hai, hai (facandu-i semn sa plece)

Citeste si: Alex Dima a postat inregistrarea conflictului cu mitocanul Dragnea: „Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!”

Mai mult despre: ,

Comentarii: