Deja incep reglarile de conturi. Cu o zi inainte de alegeri, Oprisan cere demisia senatorului PSD care a abuzat de serviciile SMURD

politica

Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Marian Oprisan, solicita demisia senatorului Virginel Iordache cu o zi inaintea alegerilor din cauza comportamentului acestuia. Este vorba despre senatorul care a solicitat un elicopter SMURD pentru a fi transportat in Capitala, unde a fost diagnosticat cu enteroviroza.

Marian Oprisan s-a declarat „profund dezamagit” de recentul scandal in care a fost implicat Virginel Iordache. Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache ar fi cerut abuziv sa fie transportat cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru a fi tratat de o afectiune minora, o enteroviroza. Marian Oprisan i-a cerut acestuia demisia de onoare urgenta din cadrul PSD, dar si din functia de senator, reprosandu-i erori grave de conduita si deservicii de imagine aduse echipei social-democrate.

„Aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democratia, precum si cu dedicarea echipei Partidului Social-Democrat de a cladi o relatie sincera si cinstita cu electoratul si cu intreaga tara. Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricaror valori comune cu viziunea si programul politic al PSD, dar si o iresponsabilitate periculoasa pentru functia de Senator al acestei tari”, a declarat Marian Oprisan, vicepresedinte PSD si presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.

„Ii solicit un minim gest de onoare: demisia imediata din functia de senator si din cadrul Partidului Social Democrat. In prag de alegeri, este singura optiune. Nu putem lasa asemenea abuzuri si inconstiente sa pateze o campanie electorala demna, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni si asteptarile a milioane de romani din tara si din Europa!”, a mai completat Marian Oprisan.

Comentarii: