Delir anti-SUA la TVR cu Cristoiu, Cristache si Dinescu: „Oare ce face Iohannis cu sepcuta de la Trump? Este cea mai scumpa sapca, a costat un dolar si noi am dat 8 miliarde pentru rachetele lor”

news

Emisiunea „Romania 9” de miercuri seara de la TVR 1, moderata de Ionut Cristache si difuzata in prime time, i-a avut ca invitati pe Ion Cristoiu si Mircea Dinescu, care au tinut sa batjocoreasca relatia dintre SUA si Romania in timpul ceremoniei de instalare a lui Joe Biden.

Mesajele transmise de Cristoiu, Cristache si Dinescu au fost identice cu cele propagate de platformele de propaganda ale Rusiei, precum Sputnik.

Cristoiu si Dinescu au sustinut ca asaltul de la Capitoliu a fost o inscenare menita sa il compromita pe Trump, in timp ce Cristache a fost ocupat cu invective la adresa lui Adrian Zuckerman si a lui Klaus Iohannis.

Iata cateva dintre comentariile celor trei. Prestatiile lor la TVR sunt platite gras din bani publici, vezi la finalul articolului ce venituri primesc de la TVR.

Cristoiu: Putin, cand s-a instalat presedinte, nu erau 25.000 de militari pe strazi

Cristache: Adevarul, sa vezi 25.000 de soldati la fiecare colt de strada, in inima democratie american. (…) America nu mai este tara libertatii

Cristoiu: Asta (Joe Biden) este un presedinte banal. N-am inteles de ce este asa excitat poporul roman ca s-a intalat un nou presedinte

Dinescu: SUA au facut praf Irakul, Iranul, Siria, Coreea de Nord. Astea sunt niste foste tari, toate.

Cristache: Donald Trump este de laudat ca nu a inceput niciun conflict armat cu nimeni, este un mare plus pentru un presedinte american. Macar s-a carat Zuckerman, jalnic comportament. Nu cred ca a mai fost un ambasador care sa anuleze tot ce inseamna ritm diplomatic si traditie diplomatica

Cristoiu: Zuckerman a avut rol de oaspatar, s-a dus la Vrancea sa le faca campanie lui Danca si Grinda

Cristache: S-a dus si pentru Grinda

Cristache, despre noul presedinte al SUA: Noua ce ne iese din asta? In continuare decartam pe inarmare?

Cristache: Oare ce face Klaus Iohannis cu sepcuta de la Trump?

Cristoiu: Sa facem un concurs, sa vedem ce face cu sapca, ii da foc

Dinescu: O vopseste si scrie Biden

Cristache, hahaind: Scrie Bidon, Robinet

Cristoiu: Este cea mai scumpa sapca, a costat un dolar si am dat 8 miliarde pentru rachetele lor

Dinescu: 8 miliarde am dat deja? Nu ma speria. Sunt rachete obosite

Citeste si: „Pretul prostitutiei in prime-time”. Cati bani au incasat Cristoiu, Pieleanu si Mircea Dinescu de la TVR, din banii nostri

Ionut Cristache incaseaza un salariu lunar de peste 26.000 de lei (aproximativ 5.650 de euro). Prin comparatie, un reporter castiga in TVR in medie 3.000 de lei pe luna.

De asemenea, Mircea Dinescu si Ion Cristoiu sunt si ei platiti de TVR, adica din bani publici, pentru prestatiile din emisiunea lui Cristache. Ei sunt platiti cu sume cuprinse intre 200 si 300 de euro pe ora, anunta in urma cu doi ani deputatul Iulian Bulai. Astfel, in perioada ianuarie-octombrie 2018, Dinescu a incasat in total peste 15.000 de euro, in timp ce Cristoiu a luat in jur de 10.000 de euro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: