Delir la „Sinteza zilei”. Iohannis este vinovat ca femeile sunt batute si ca a crescut violenta in societate

news

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, Mihai Gadea, l-a acuzat, miercuri, pe presedintele Iohannis ca este vinovat de cresterea violentei in societate. Gadea a legat pana si motiunea de cenzura de un caz in care mai multi adolescenti au batut un alt tanar in fata unui liceu.

Gadea a prezentat cazul barbatului care si-a batut salbatic fosta prietena si apoi a postat imaginile pe Facebook precum si un caz in care un grup de adolescneti inarmati cu cutite si bate l-au batut pe un liceean. El a legat apoi aceste cazuri de atitudinea presedintelui Iohannis fata de anticoruptie, sustinand ca violenta este alimentata de la cel mai inalt nivel.

„Violenta verbala este incurajata de la cel mai inalt nivel”, a declamat Gadea.

„Ganditi-va bine, pe ce drum este de ceva vreme aceasta tara?”, a continuat el, rastindu-se la telespectatori.

„Vorbim despre cum sa-i aparam pe tortionari (procurorii – n.red.), despre cum sa bagam oamenii in puscarie, unii sunt fascinati de acest discurs al urii”, a mai spus Gadea prezentand imagini cu femeia batuta si cu tinerii huligani.

„Este si vina acestui stat care nu face inteles ca nu accepta violenta. Legea este aplicata de Negulescu, de Portocala, impotriva adevrsarilor nostri, si sunt aparati.┬áCei mai vulnerabili din societate nu sunt aparati”, a mai spus Gadea.

Scenele de violenta au fost legate pana si de motiunea de cenzura, anuntata de Opozitie.

„Am inteles ca vor sa dea jos guvernul, pana la urma poate merita ca tara asta sa vina dezsatrul inainte de a prelua presedintia Consiliului UE. Dar acesti copii nu merita abandonati”, a spus Gadea despre copilul batut de huligani.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: