Delir pe toate planurile. Parasit de parlamentari si cu 1,4% in sondaje, Tariceanu a luat-o razna total

politica

Calin Popescu Tariceanu a postat un nou mesaj delirant pe Facebook, dupa ce Guvernul a decis sa amane masurile de relaxare prevazute pentru 1 iulie din cauza inmultirii accentuate a cazurilor de coronavirus. „De cand a inceput sa bea singur in birou, Ludovic a inceput sa urasca restaurantele”, sustine Tariceanu.

Tariceanu prezinta o statistica a ultimii saptamani privind numarul de imbolnaviri si trage doua concluzii delirante: ca premierul Orban uraste restaurantele si ca vrea sa fure la alegeri.

„Orban dispretuieste industria ospitalitatii si ii batjocoreste pe reprezentantii ei cu orice ocazie!

Guvernul Orban a hotarit, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalitatii si sacrificarea a zeci de mii de locuri de munca. Acesta este rezultatul amanarii redeschiderii restaurantelor, moment ce era asteptat sa se intample de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentantilor acestui domeniu, angajatorilor si angajatilor, familiilor acestora. Multi antreprenori si-au pus sperantele in vorbele aruncate in vant de Guvern si au sperat ca Orban si gasca lui se vor tine de cuvant si isi vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au tinut cu dintii de angajatii pe care ii aveau, chiar platindu-i din propriul buzunar.

Haideti sa vedem in ce baza ‘stiintifico-fantastica’ au hotarit acesti demolatori ai economiei romanesti sa sacrifice industria ospitalitatii:

Luni, 22 iunie: 246 cazuri din 4.044 testari
Marti, 23 iunie: 214 cazuri din 8.949 testari
Miercuri, 24 iunie: 321 cazuri din 11.681 testari
Joi, 25 iunie: 460 cazuri din 12.555 testati
Vineri, 26 iunie: 411 cazuri din 11824 testari
Sambata, 27 iunie: 345 cazuri din 12.336 testari
Duminica, 28 iunie: 291 cazuri din 7.291 testari
Luni, 29 iunie: 269 cazuri din 4.779 testari.

Vedeti ceva nou si neasteptat in aceste cifre? Este de mirare ca atunci cand testezi mai mult o sa ai mai multe persoane testate pozitiv? Stie cineva cum si unde testeaza sau cum dau rezultatele? Stim cu totii cazuri de decese care au fost raportate dupa 2-3 saptamani de la momentul in care s-au produs. Probabil ca la fel e si cu testarile, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus.

Eu cred ca baietii astia de la guvernare au introdus deja softul de la alegeri in care nu conteaza cine voteaza, ci conteaza doar cine numara. La fel si aici, nu conteaza ce si pe cine testezi, ci conteaza cine raporteaza.

Concluzia este una singura: de cand a inceput sa bea singur in birou, Ludovic a inceput sa urasca restaurantele”, a scris Tariceanu.

Cele mai recente sondaje de opinie crediteaza ALDE cu 1,4% din preferintele electoratului. Majoritatea parlamentarilor ALDE au plecat deja din partid, imprastiindu-se ba la PSD, ba la partidul lui Voiculescu, PPUSL.

Mai mult despre:

Comentarii: