Delirul lui Ciolacu se amplifica, sustine ca Guvernul Dancila a fost mai bun decat Guvernul Orban: „Guvernul PNL este cel mai nociv din istoria recenta a Romaniei”

news

Regulile impuse de Ministerul Sanatatii cu privire la inceperea scolii arata ca singura preocupare a guvernantilor a fost fuga de raspundere, apreciaza reprezentantii Partidului Social Democrat.

„Practic, PNL transmite tuturor ca au doar obligatii: copiii, parintii si cadrele didactice sa poarte masca, sa nu stea la mai mult de un metru unul de celalalt, sa foloseasca dezinfectanti, iar directorii de scoli ca trebuie sa asigure triaj epidemiologic, mai multe sali de clasa, separatoare pentru banci, program diferit de la o clasa la alta. Asta in conditiile in care PNL nu a fost in stare sa ofere nici macar mastile promise persoanelor defavorizate!”, au scris social-democratii, miercuri, pe Facebook.

Potrivit acestora, „Romania educata a PNL este Romania in care copiii din familiile defavorizate nu conteaza, prin urmare sutele de mii de familii care nu au bani pentru masti de protectie nu au dreptul sa isi trimita copiii la scoala”.

„Romania educata a PNL este cea in care salariile cadrelor didactice sunt considerate de premierul Orban ‘bani de carciuma”, prin urmare profesorii nu merita majorarea salariilor prevazuta de lege. Romania educata a PNL este Romania in care elevii din comunitatile locale unde nu exista suficiente sali clasa si nici bani pentru a aplica regulile dispuse din birourile de la Victoria nu au dreptul la educatie. Romania educata a PNL este Romania in care studentii nu exista, prin urmare, pentru inceperea anului universitar nu au fost stabilite norme”, sustine PSD.

Citeste si: Descarca. Declaratia semnata de parinti cu care elevii trebuie sa mearga la scoala. Regulile privind inceperea anului scolar

Social-democratii acuza Guvernul Orban ca „a devenit o amenintare la adresa romanilor”.

„Educatia nu este carciuma lui Orban, profesorii nu sunt subordonatii lui Anisie, iar copiii Romaniei nu sunt cobaii lui Tataru! Votarea motiunii de cenzura pentru demiterea celui mai nociv guvern din istoria recenta a Romaniei este mai mult decat o necesitate, este o datorie pentru viitorul acestei tari!”, se mai arata in postarea PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: