Delirul se amplifica, Sosoaca isi ia arma de foc: „Sunt filata permanent, sunt masini care ma urmaresc peste tot”

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, duminica seara, la Romania TV ca isi va cumpara o arma de foc sustinand ca viata ei este amenintata. „In tara asta asta, cand esti patriot, deja esti in pericol”, a sustinut Sosoaca, afirmand ca este urmarita de masini „peste tot”.

„De maine voi face cerere pentru permis de port-arma. Trebuie sa ma apere si pe mine cineva! Daca am arma, ma apar singura. Am luat deja unele masuri sa ma apar de pericole, dar nu pot sa le spun. Ca sa fie eficiente, nu trebuie sa le stie toata lumea. S-ar putea sa ma trezesc in casa sau in masina cu cine stie ce persoane, de aceea trebuie sa-mi iau permis de port-arma. In tara asta asta, cand esti patriot, deja esti in pericol.

Probabil ca eu sunt pe lista neagra, la fel cum a fost si Bogdan Stanoevici, si uite ca nu mai e printre noi… Si Codruta Cerva e pe lista neagra, daca au ajuns s-o fileze cu o masina de Sibiu. Anul trecut am fost filata, toate miscarile mele au fost supravegheate. Masini care ma urmareau peste tot. Ma asteptau in fata blocului si mergeau cu mine peste tot. Sunt cateva luni de-atunci, dar eu sunt sigura ca sunt filata si acum, mai ales ca am ajuns senatoare si nu ma potolesc. Probabil sa nu mai sunt la vedere, dar eu ii simt ca ma fileaza permanent”, a sustinut Sosoaca la Romania TV.

In urma cu cateva zile, Sosoaca a sustinut ca persoane neprecizate doresc sa o „infecteze” cu coronavirus.

„Mi s-a spus sa nu mai miros florile pe care le primesc. Ca sunt multe «persoane non grata» din strainatate care au primit buchete de flori pe care erau puse niste substante care i-au imbolnavit grav… sau care si mai grav… Eu nu sunt paranoica, dar mi s-a intamplat de doua ori sa fiu in prag de a fi internata in acea perioada, cu niste simptome ce pareau a fi de otravire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei si au venit acasa si mi-au facut tratamente.

(…) Este foarte clar ca se pune la cale infectarea mea cu Covid, pentru ca vor avea viata grea cu mine in Parlament. Cinci persoane, din cinci directii diferite, mi-au spus sa fiu atenta, mai ales copiii mei, pentru ca se pregateste infectarea mea si a familiei mele cu ceva ce ar semana cu SARS-CoV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2”, a declarat Sosoaca intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu.

Tot saptamana trecuta, Sosoaca i-a avertizat pe cei care vor „s-o omoare” ca are 14 inregistrari. „S-au pus bani grei ca sa fiu redusa la tacere. Ii anunt pe cei care imi doresc moarte ca am inregistrat tot ce stiu si tot ce am aflat, am impartit totul in 14 parti. Dupa moartea mea vor iesi toate dovezile desppre ceea ce stiu. Sunt mai OK in viata, inca ma abtin, daca vreti sa ma omorati”, a spus Sosoaca intr-un live in fata casei lui Bogdan Stanoevici.

Mai mult despre:

Comentarii: