Dementa PSD-ista. Medic reclamat la Politie de catre Sorina Pintea pentru i-a adus „atingere imaginii”

news

Medicul Marian Stamate din Bucuresti anunta ca ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, i-a facut plangere penala la Politie pentru ca „i-a adus atingere imaginii”.

„De unde vine baiatu’?! N-ati ghicit! De la Politie! Cum de ce?! M-a reclamat Sorina Pintea ca i-am adus atingere imaginii, ca am fost defaimator la adresa distinsei sale persoane, ca hartuire, ca din astea, Legea 61, etc. A trimis femeia tot ce trebuie, ca la carte, un dosar cu print-uri de postari si de articole din ziare, profesionalism ministerial curat!

Asa incat, doamnelor si domnilor doctori, doamnelor si domnilor asistenti medicali, ati pus-o! Veti fi chemati toti la Politie pentru cuvinte ca ‘vinzatoare de brazi’ sau ‘…satului’ sau orice alte cuvinte, expresii, locutiuni sau idiomuri care o ating la imagine si faima pe distinsa si merituoasa ministra a sanatatii din fabulosul guvern al Romaniei, validat de mirificul parlament al Romaniei, ales de exceptionalul popor roman si mandatat de sobrul presedinte al Romaniei. Altfel, veti fi chemati sa dati declaratii si sa dati seama legii.

Sigur ca actiunile unei persoane publice ajunse in functie de ministru nu se stie cum sau inactiunile (atunci cand trebuie sa actioneze in interesul cetateanului si al tarii) nu pot fi reclamate la Politie. Sigur ca nu inseamna nimic pentru institutiile statului faptul ca sunt copii bolnavi de cancer care nu au medicamente. De exemplu…

Sorina, esti bine, da?! Multumita,da?! Jubilezi in cercul tau stramt?! Bravo, draga mea! Te tzuc!

P.S. Daca tu crezi ca asa merg lucrurile, te inseli. Dar atat poti, na – am inteles ca trebuie sa nu mai spun public cum si cat poti.
P.P.S. Foarte ok comportamentul doamnei comisar care investigheaza speta. Cum am zis mai deunazi: daca Politia ar reusi sa scape de uscaturi, chiar ar deveni o institutie. Insa nu cred ca vor intr-un mod determinat si nu cred ca vor fi lasati sa devina. Si inca ceva: valeu in ce aglomeratie de birouri isi desfasoara activitatea…..zici ca e autobuz, nu birou. Diferenta intre institutiile publice si corporatii incepe chiar de la spatiul personal alocat lucratorului. Acum ceva vreme, la un etaj mai sus al aceleiasi Politii aflam ca isi doteaza singuri birourile cu mobilier si cu te mai miri ce”, a scris Marian Stamate pe Facebook.

Marian Stamate a ajuns in atentia publica in anul 2016, cand a anuntat ca a fost electrocutat, in timpul unei operatii la Spitalul Coltea.

“Ieri in cursul unei interventii chirurgicale, cu viza oncologica, profilul spitalului este majoritar oncologic si profilul clinicii ORL identic, un cancer de limba la un pacient de 62 de ani, nu mult dupa debutul interventiei chirurgicale ne-am confruntat cu o functionare defectuoasa a unui electrocauter, care s-a soldat cu electrocutarea pacientului, a echipei chirurgicale, cu foc deschis, flacara electrica, care a sectionat practic cablul de alimentare si a detasat piesa de mana pe care o foloseam in acel moment”, a explicat Stamate.

El a precizat ca operatia a fost intrerupta pentru aproape 40 de minute pentru acordarea primului ajutor.

“Operatia a trebuit sa fie intrerupta pret de aproape 40 de minute, pentru ca ulterior sa fie preluata de o alta echipa si sa fie continuata dupa ce s-a acordat primul ajutor de specialitate, de terapie intensiva si cardiologie echipei care era in momentul acela in sala de operatii”, a adaugat medicul.

Mai mult despre: ,

Comentarii: