politica

Dementa se raspandeste. Bacalbasa il compara pe Dragnea cu Kennedy si Aldo Moro: „Asasinarea unor lideri politici incomozi este o constanta a istoriei”

Deputatu PSD Nicolae Bacalbasa l-a comparat pe Liviu Dragnea cu fostul presedinte al SUA, JF Kennedy, si cu fostul premier italian, Aldo Moro. „Asasinarea unor lideri politici incomozi este o constanta a istoriei, a declarat Bacalbasa la RFI.

Nicolae Bacalbasa spune ca Liviu Dragnea nu este primul om politic vizat de asemenea acte: „Sa nu uitam ca primul-ministru al Italiei, Aldo Moro, a fost asasinat de propriile servicii secrete italiene, impreuna cu servicii ale unui aliat strategic major, sa nu uitam ca presedintele Kennedy a fost asasinat de propriile servicii secrete. In ce-l priveste pe fratele lui Kennedy, Bobby, se banuieste, nu se stie. Deci asasinarea unor lideri care deranjeaza structuri reale de putere nu este un lucru nou, nu este un lucru exceptional, ci este o constanta a istoriei”.

Intrebat daca nu e ciudat ca Liviu Dragnea face public acest episod la un an si jumatate dupa ce s-a produs, deputatul PSD a raspuns: „In momentul in care devii tinta unei incercari de asasinat si-ti dai seama ca te joci cu niste structuri, nu stiu, externe, interne, este foarte greu de spus si nu cunoastem toate amanuntele si nu cred ca le vom cunoaste vreodata… ia incercati sa va puneti usor in pielea personajului. Eu unul am fost haituit pe strada de asa-zisi protestatari si am luat, asa, o lingurita din acest produs toxic. Sigur ca se incearca inspaimantarea si la nevoie, lichidarea unor personaje incomode”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

6 ore ago

Numarul deceselor provocate de inundatii in Kenya creste pe masura ce se anunta ploi torentiale in continuare

Peste 70 de persoane au murit in Kenya din martie, din cauza inundatiilor declansate de…

6 ore ago

Japonia: Cutremur de 6,5 grade in Insulele Bonin

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade a lovit, sambata, Insulele Bonin din Japonia, a…

6 ore ago

Dmitri Medvedev: Moscova ar putea confisca activele private americane din Rusia daca SUA vor confisca rezervele inghetate in Occident ale Rusiei

Rusia ar putea raspunde confiscarilor de rezerve valutare rusesti inghetate in Occident de catre SUA…

6 ore ago

Sute de arestati in protestele pro-palestiniene ale studentilor din SUA. Oficialii universitatilor vorbesc despre infiltrarea unor „manifestanti profesionisti”

Protestele pro-palestiniene au continuat si in noaptea de vineri spre sambata, 27 aprilie, in marile…

6 ore ago