Dementa. Senatorul PSD Liviu Pop: „Practic, Iohannis a condamnat-o la moarte pe Alexandra. N-a miscat un deget, lasati guvernul”

politica

Senatorul PSD Liviu Pop a sustinut, luni seara, la Romania TV ca presedintele Klaus Iohannis este vinovat de moartea Alexandrei.

„Zilele trecute am stat de vorba cu cativa tineri romani care studiaza in Danemarca, tineri intre 20 si 25 de ani. M-au intrebat: «Ce face statul roman? Ce face presedintele?». Nu stiam la ce se refera. Si m-au lamurit: O fata de 15 ani a sunat la 112 si a rugat sa fie ajutata, sa fie salvata. Iar statul roman ce-a facut? Nimic! A lasat-o pe tanara aceea sa moara. Si atunci, intreb si eu, ca tinerii aceia: ce a facut presedintele Romaniei ca s-o salveze pe Alexandra? Nimic! N-a miscat un deget. Practic, a condamnat-o la moarte”, a sustinut Liviu Pop, citat de ziaristii.com.

Cineva din studio i-a amintit ca si Guvernul avea atributii in zona.

„Lasati Guvernul, ca nu Guvernul… Problema e la presedinte. El e presedintele CSAT, acolo sunt toate institutiile care au un rol in situatii de acest gen. Si STS, si SRI, si…!”, a replicat senatorul PSD.

„Nu uitati Ministerul de Interne, cu Politie cu tot. Au fost si niste politisti pe-acolo, in tragediile de la Caracal”, a fost contracarat Pop.

„Lasati Ministerul de Interne! La presedinte e problema”, a insistat Liviu Pop.

Mai mult despre:

Comentarii: