Categories: politica

Demisie neasteptata din PSD, era vocea partidului la Antena 3: „PSD are la varf cel mai mare numar de ticalosi politici ever!”

Ciprian Necula, fost secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, si-a dat demisia din PSD. El a declarat ca nu se mai regaseste ideologic in acest partid.

Necula a candifat pe listele PSD Bucuresti la alegerile parlamentare, insa nu a intrat in Parlament. „Am actionat, intotdeauna, in raport cu crezul meu! Nu am niciun motiv sa nu o fac si acum. Raman un om dedicat stangii, neafiliat politic!” a scris Necula pe Facebook.

Ciprian Necula este des invitat la Antena 3, unde apara pana acum pozitiile politice ale PSD.

Un prieten al lui Necula a venit cu completari.  „Ma bucur sa aud ca si Ciprian si-a dat demisia din PSD. Cine il cunoaste, intelege si de ce!”, a declarat sociologul Gelu Duminica la Antena 3.

„PSD este un partid ce pare ca a adunat la varf cel mai mare numar de ticalosi politici ever! A nu se intelege ca restul partidelor ar fi formate din ingerasi sau ca toti membrii PSD ar fi cum am zis mai devreme! Diferenta este ca la astia ai PSD-ului de acum nu au limite, bun-simt si sunt uniti de teama de puscarie!”, a mai notat sociologul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

56 de minute ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

O oră ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

2 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

51 de minute ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

2 ore ago