Denise Rifai pune la indoiala barbatia lui Liviu Dragnea: „Haideti la baie, domnule Dragnea, sa vedem ce-mi aratati”

news

Denise Rifai, realizatoare de emisiuni la Realitatea TV, comenetaza acid replica mitocaneasca a lui Liviu Dragnea la adresa jurnalistului Alex Dima. Ea se ofera sa mearga la baie impreuna cu seful PSD, „sa vedem ce-mi aratati”.

Denise Rifai isi indeamna prietenii de pe Facebook sa semneze o petitie prin care i se solicita lui Liviu Dragnea sa ii prezinte scuze jurnalistului Alex Dima. Cu aceasta ocazie, ea lanseaza mai multe ironii la adresa sefului PSD.

„Hai sa semnam cu totii petitia prin care Mr.Liviu Nicolae Dragnea sa si aduca aminte ca el e Acolo din Banii Nostri platit! Pentru ca acest ‘domn’, vataf de partid si Presedinte de Camera Deputatilor, Sa i Ceara Scuze PUBLIC, DE MAI MULTE ORI CHIAR, colegului nostru, Alex Dima.

Dar pana atunci, pentru ca vad ca va Place cu Baietii pe la toaleta, Ma ofer sa merg eu cu dvs la BAIE! O luam si pe Irinuca cu noi, daca nu e fugita cu vreo #valiza totusi pe la vreun magazin de pantofi!

Haideti la Baie, domnule Dragnea! SA VEDEM CE MI ARATATI !

Haideti, mergem Impreuna?

Ps. Tupeul acestor Ghiolbani care au capturat tara a ajuns la cote incredibile. alooo, Sunteti platiti din banii nostri, SA NE RESPECTATI IN PRIMUL RAND! Tara asta Chiar nu e doar a hotilor si a penalilor si A SMECHERILOR CARE AU PUS MANA PE BUGETELE TARII!

Haideti la Baie, domnule Dragnea! Hai !”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, vineri, de Alex Dima despre autostrazile promise in programul de guvernare. In loc de raspuns, Dragnea l-a invitat la baie.

Citeste si: Dragnea, o noua badaranie. Alex Dima (Pro TV) l-a infruntat curajos: „Cum adica sa vin in baie? Ce inseamna sa vin in baie?” – Video

Intrebat de jurnalistul Alex Dima de la Pro Tv daca are un sentiment de frustrare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite, Liviu Dragnea spune iritat: „Vii cu mine in baie?“. Liderul PSD a repetat de mai multe ori aceasta invitatie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: