Deputat AUR, fost militian, are pensie speciala de 2.000 euro/luna. Sustine ca la DNA lucreaza „lepre”

politica

Deputatul AUR Georgel Badiu, vicelider al grupului parlamentar AUR, a fost militian si a iesit la pensie la varsta de 49 de ani, avand pensie speciala. El a declarat recent in Parlament ca procurorii DNA sunt „lepre”.

„Georgel Badiu a fost toată viața militian. Pensie speciala, de la 49 de ani. A facut dreptul la Academia de Poliție. Acum deputat AUR. Total în conturi – un pic peste 7.000 de EUR când a intrat în Parlament. Sărak, patriot, polițai din ăla cu pensie de aproape 2.000 de EUR pe lună”, a dezvaluit Valeriu Nicolae. Valeriu Nicolae, fost secretar de stat, publica periodic amanunte revoltatoare din CV-urile demnitarilor romani.

Badiu eset unul dintre cei mai infocati adversari ai DNA din actualul Parlamentar si un sustinator puternic al Sectiei Speciale. Pe 24 martie, cand in Camera Deputatilor s-a votat desfiintarea Sectiei Speciale, el a spus despre procurorii DNA ca sunt „lepre”.

„Ne jucam cu infiintarea si desfiintarea unor structuri. Vine unul la putere, o infiinteaza din nou, altul o desfiinteaza din nou. (…) Totul se face la comanda, se voteaza dupa agenda celor la guvernare. Nu este normal. (…) Nu avem nevoie de alte ‘portocale’ prin DNA sau de alti indivizi care comit abuzuri in functiile inalte in care au ajuns datorita nu stiu caror matrapazlacuri politice. Haideti sa facem in asa fel sa corectam si DNA. Daca tot vrem sa desfiintam SIIJ, nu am vazut nicio garantie pentru magistrati, nu am vazut pentru justitie, nu am vazut eforturi pentru curatarea DNA de lepre. Stiti de ce? Pentru ca DNA este folosita ca arma politica. Asta este problema”, a afirmat Badiu la dezbaterea proiectului privind desfiintarea SIIJ.

El a mai sustinut ca discutia nu este despre existenta sau despre desfiintarea Sectiei speciale, ci despre DNA.

„Discutia, de fapt, rezida in ce este DNA si ce face si in slujba cui se pune. Ati mai auzit ceva de DNA de cand a plecat Kovesi? Nimic nu mai face DNA si nici nu o sa auziti pana nu se scapa de Sectia speciala, dupa care o sa inceapa ‘jihadul’ in justitie. Asta este problema. Aveti grija de justitia din Romania, pentru ca din cauza asta se alege praful de Romania”, a spus deputatul AUR.

Mai mult despre:

Comentarii: