Rugat sa voteze in Parlament pentru interzicerea CIANURILOR, raspunde: „Incetati cu TAMPENIILE”

politica

Deputatul PSD de Dolj, Claudiu Manda, i-a raspuns dipsretuitor unui alegator care i-a transmis printr-un SMS sa voteze pentru „interzicerea cianurii in minerit”.

Rares Cojocaru i-a sunat sau le-a transmis SMS-uri tuturor parlamentarilor de Dolj pentru a-i ruga sa voteze in favoarea interzicerii cianurii in minerit. Majoritatea s-au declarat de acord, insa deputatul PSD Claudiu Manda a fost foarte iritat mesajul tanarului. „Va rog sa incetati cu tampeniile”, i-a raspuns parlamentarul PSD.

manda

„Ieri, 2 Decembrie 2015, Bucuresti, Romania – pe lista scurta a Plenului Camerei Deputatilor s-a aflat proiectul de lege Pl-x nr. 429/2007 privind interzicerea cianurii in minerit, urmand sa fie votat pana la final de saptamana. Intr-o perioada in care tot mai multa lume constientizeaza intr-un final importanta protejarii mediului inconjurator, iar tari precum Canada, China sau Rusia, care in prealabil nu sustineau initiativele monidale, ajung la un compromis, cred ca putem face un mic efort de a nu ramane indiferenti cu ce se intampla in jurul nostru”, si-a explicat demersul Rares Cojocaru, pe blog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: