Deputat PSD, filmat cu un teanc de euro in mana in timp ce il face fericit pe un manelist. PSD-istul este finul lui Niculae Badalau – Video

politica

Liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, apare intr-o filmare in care ii ofera unui manelist cateva sute de ore pentru a da dedicatii „de la Gabi pentru Cristina”.

In filmare, Mina are in mana un teanc gros de bancnote de 50 de euro din care ii ofera manelistului cate una pentru a da dedicatii „de la Gabi pentru Cristina”.

Mina este finul de cununie al lui Niculae Badalau, eliberat recent dupa trei luni de arest preventiv, aflat in prezent sub control judiciar.

Marian Mina si nasul Niculae Badalau

Marian Mina a aparut in trecut si la alte petreceri cu manelisti celebri, cum ar fi Adrian Minune.

Marian Mina este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport si are un master in ”drept comunitar si brigada anti-drog”  la Universitatea de Vest ”Vasile Goldis”.

El si-a inceput cariera la CNADNR in pozitia de controlor de trafic, apoi a fost sef de agentie, sef de tura, sef de agentie si director regional. Din 2016 a devenit Presedinte al CJ Giurgiu, iar din 2020, parlamentar si vicepresedinte in Comisia pentru Transporturi si Infrastructura din Camera Deputatilor.

Recent, au aparut filmari si de la o petrecere cu manelisti organizata de TSD, la Sinaia, in care lideri PSD din tara si directori din ministere au dat dedicatii pe bani multi, cantaretul tinand sa le multumeasca pentru bani.

„Cu doar cateva zeci de minute in urma, pe banii nostri, ai contribuabililor, intr-un complex detinut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, ‘Mara’ din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, baietii si fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lautari si manele prin care isi anunta intentiile de preluare a fraielor guvernarii si nu numai.

Cu dedicatii pentru Marcel Ciolacu, seful de la Camera, viitorul presedinte al Romaniei dupa dorinta lor, Lucian Romascanu de la cultura si idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrati au atins un nivel apocaliptic de slugarnicie prin dedicatii manelizate fara numar.

Petrecerea domniilor lor s-a incheiat doar dupa ce locuitorii orasului Sinaia au sunat in mod repetat la 112 si doar cu interventia trupelor speciale”, a scris pe pagina sa de Facebook, Octavian Oprea.

Fragment din maneaua pe care dansau tinerii PSD: „Cu Ciolacu presedinte, Romania da inainte / Romascanu la Cultura, pe noi toti ne doare-n mana / Si Dodo la Prefectura, pe noi toti ne doare-n mana!”. Dodo este Constantin Cristea, subprefect PSD al judetului Buzau.

Imagine cu interventia trupelor speciale ale jandarmilor:

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: