Deputatul PSD Bacalbasa a incurcat-o, dupa ce s-a manifestat obscen in plenul Parlamentului. Dragnea i-a pus gand rau

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca in Comitetul Executiv al partidului, care se va intruni miercuri, va fi discutat si comportamnetul deputatului Nicolae Bacalbasa. Acesta a avut, marti, un comportament obscen in plenul Parlamentului.

„Nu este prima data, l-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri, acolo nu suntem pe persoana fizica. N-am castigat alegerile pe astfel de manifestari. O sa discutam si subiectul asta, nu e placut, dar nu vreau sa-l evit. Nu este in regula, am primit foarte multe telefoane de la colegi din tara”, a declarat Liviu Dragnea.

Bacalbasa a jignit-o, in timpul unui discurs sustinut marti de la tribuna Parlamentului, pe Raluca Turcan, iar apoi i-a facut gesturi obscene unei deputate USR.

„S-au facut eforturi disperate ca Parlamentul sa devina o structura minora, decredibilizata si care sa isi tina gura. Eu sunt fractiunea care nu isi tine gura. Am auzit un discurs care imbina, la un mod gretos, fariseismul cu amenintarea din partea unui reprezentant prin alipire a catuselor. Eu unul nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa numele, sunt batran”, a spus deputatul PSD Nicolae Bacalbasa in sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor Romaniei.

Balcalbasa nu s-a oprit aici, i-a facut apoi un semne obscene unei deputate USR. Presedintele de sedinta Gabriel Vlase i-a cerut sa incheie discursul, dar acesta a continuat atacul l-a adresa deputatei USR: „Da cu labele, (…) vezi domnisoara ca faci fractura si pe urma nu mai poti sa …votezi”, a afirmat Bacalbasa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: