Deputatul PSD Cristescu, mesaj suburban adresat lui Barna: „Mai, sterpule, consiliaza-i doar pe colegii tai in materie de autoerotism”

politica

Deputatul PSD Radu Cristescu a dat publicitatii, miercuri noapte, un mesaj subruban, obscen, la adresa vicepremierului Dan Barna. El l-a catalogat pe acesta „sterp”: „Mai, Barna, las-o mai moale cu sfaturile sexual-manuale pentru toti, consiliaza-i doar pe colegii tai din USR-PLUS in materie de autoerotism”.

„Dan Barna, arhanghelul lucrului manual. Ma uit la sterpul asta de Dan Barna si nu stiu daca sa imi fac cruce sau sa storc o lamaie, ca sa-mi treaca greata.

Zice ayatollahul lungan al USR-PLUS: ‘Copiii nostri nu merita sa fie victimele credintelor noastre bune sau proaste’.

Si pe urma o tot da inainte cu educatia sexuala si cat de necesar este ca acesti copii sa invete de la varste fragede, la scoala, masturbarea… Asta e celebra educatie sexuala by USR-PLUS .

E drept, daca te uiti la nevasta lui Dan Barna (zici ca e sora geamana a lui Victor Ciorbea), parca incepe sa fie explicabil de ce omul insista cu masturbarea, la care probabil e campion european.

Mai, Barna, las-o mai moale cu sfaturile sexual-manuale pentru toti, consiliaza-i doar pe colegii tai din USR-PLUS in materie de autoerotism.

Cand nu stii ce inseamna sa ai si sa cresti un copil, e mai bine sa te abtii sa dai sfaturi pentru copiii altora. Nu crezi… ?

Mai bine faceti voi, la partid, un grup de autostimulare …cu ocazia primei spirale la care participa Ciolos. Eventual cu unchiu-sau, generalul ‘doi si-un sfert’ Ardelean-Vulpea, ca locomotiva la trenuletul de pe traseul guru Bivolaru – Parlamentul European”, a scris Cristescu pe Facebook.

Reamintim ca sotia lui Dan Barna este in acest moment insarcinata.

Socialistii europeni, grup din care face parte si PSD, au cerut recent ca toate statele din UE sa ia masuri pentru a introduce ore de educatie sexuala si chiar informatii despre minoritatile sexuale in scoli.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: