Deputatul PSD Mitraliera ar fi fugit pe geamul B1 TV de teama „hastagistilor”: „Va rog sa anuntati 112” – Video

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu ar fi parasit, vineri, postul B1 TV, unde fusese invitat la o emisiune, pe un geam pentru evita sa iasa pe usa principala, speriat fiind ca este asteptat de „hastagisti”, termin peiorativ folosit de propaganda PSD pentru protestatarii #Rezist.

Inainte de emisiune, Radulescu l-a agresat in preajma sediului B1 TV pe Malin Bot, deranjat fiind ca a fost intrebat despre incidentul cu politistii de la Rutiera. Ulterior, in emisiunea lui Tudor Barbu, Radulescu a sustinut ca Malin Bot l-a agresat pe el. Mai mult, si-a manifestat temerea ca va fi asteptat in fata postului de „hastagisti”.

„Daca vezi ca in urmatorul sfert de ora o sa vina hastagistii aici va rog sa anuntati 112. E datoria dvs. Tocmai am fost agresat acum de Malin Bot”, a declarat Radulescu in debutul emisiunii.

Malin Bot a venit in fata sediului B1 TV pentru a oferi un drept la replica, insa a fost ignorat. El a asteptat timp de doua ore, insa nu l-a mai vazut pe Radulescu iesind din cladirea postului.

„Fosti colegi de la B1 TV sustin ca deputatul PSD Catalin Radulescu Mitraliera a iesit pe geam din studioul TV, de frica sa nu se mai intalneasca cu mine. Nu pricep de ce sa faca asa ceva, se lauda ca are centura neagra, avea mitraliera acasa, tot timpul a facut pe viteazul prin studiourile TV”, a anuntat Malin Bot pe Facebook.

Iata si inregistrarea „agresiunii”:

Mai mult despre: ,

Comentarii: