Deputatul PSD Plesoianu, criza de isterie aproape de miezul noptii, dupa proteste: „Nu te iubesc. Te detest”. Val de invective

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a postat, duminica noapte, un mesaj isteric, plin de majuscule si invective, la adresa scriitorului Mircea Cartarescu. Deputatul este crizat ca scriitorul le-a cerut cititiotrilor sai sa nu mai cumpere carti de la editura RAO.

„NU te iubesc. Te detest …NU te urmez. Te analizez. …Ca pe un exemplar ciudat, al unei specii bizare, inrudite strict ca forma cu cea omeneasca. …In ce ma priveste, declar PUBLIC: VOI CUMPARA FOARTE, FOARTE MULTE CARTI DE LA EDITURA RAO!

…Doar un ins profund avariat mintal si sufleteste poate aprecia indemnul cuiva de a boicota o editura pentru ca a publicat o carte!

Cat despre ipochimenul ‘CARTARASCU’ – va dati seama ca asta se crede un fel de star ROCK in jurul caruia se isterizeaza fanii, un fel de mare GURU al MILENIULUI III pe care il idolatrizeaza multimile electrizate? Auzi – ‘pentru cine ma IUBESTE si ma URMEAZA’… #NinoNinoNino!

P.S. Am dat LIKE pe pagina editurii RAO. Poate n-ar fi rau sa adaugam acolo si comentarii. Daca intrati pe pagina editurii, veti vedea cum s-au napustit cu cataroaie toti homunculii grobieni ai lui CARTARASCU. Adica aia care-l ‘iubesc’ si-l ‘urmeaza’ pe marele ‘STAR'”…”, a scris Plesoianu pe Pagina sa de Facebook.

Screen Shot 2017-11-27 at 00.05.01

Editura RAO a publicat si lansat, joi, la Targul de carte Gaudeamus, cartile lui Adrian Nastase si Dan Voiculescu. Mii de internauti au anuntat apoi ca renunta sa mai cumpere carti de la RAO.

Screen Shot 2017-11-25 at 17.11.46

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: