news

Deutsche Bahn angajeaza masiv mecanici de locomotiva din Romania. Care sunt salariile

Compania Deutsche Bahn a declansat in Romania o ampla campanie de recrutare de mecanici de locomotiva, soferi de autobuz, ingineri electricieni si tehnicieni.

Deutsche Bahn ofera numeroase facilitati celor care ar dori sa se angajeze, chiar daca nu vorbesc limba germana.

„In calitate de mecanic de locomotiva (f/m/d) pentru transportul de calatori in Bavaria, conduceti pasagerii in siguranta si la timp catre destinatiile acestora. Sunteti deja mecanic de locomotiva, dar poate ca nu vorbiti inca limba germana si nu cunoasteti inca regulile de conducere din Germania? Nicio problema! Pentru aceasta atributie interesanta va oferim calificare, cu salariu complet si curs de limbi straine in prealabil”, se arata pe site-ul Deutsche Bahn, unde este o sectiune in limba romana.

„In timpul instruirii dvs. ca mecanic de locomotiva (f/m/d) pentru S-Bahn din Munchen, va oferim calificare, cu salariu complet, pentru o angajare ulterioara in zona Munchen. Va familiarizam, de la zero, cu sistemul feroviar din Germania si va pregatim intens pentru a deveni mecanic de locomotiva in Munchen”, se mai afirma pe site.

Compania promite ca salariile vor crestre periodic. „Salariile din cadrul Deutsche Bahn sunt transparente pentru toti angajatii din toate domeniile. Se asteapta o crestere cu o marire controlata la fiecare 2 ani”, afirma Deutsche Bahn.

Salariile se situeaza, confrom forumurilor de recrutare de forta de munca, intre 2.056 de euro si maxim 3.263 de euro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

10 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

11 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

11 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

11 ore ago