Dezvaluiri. Neasteptat, care este cauza adevarata a conflictului dintre Dragnea si premier. De ce isi va pierde functia Grindeanu

politica

Consultantul politic Cozmin Gusa a sustinut la Realitatea TV ca scandalul din PSD intre aripa politica si cea guvernamentala a fost pornit din cauza directorului ANAF, Bogdan Stan, care ”a fost impus politic de Dragnea”, acesta fiind criticat cu argumente de premierul Sorin Grindeanu si ministrul Finantelor Viorel Stefan.

„Conflictul din PSD, intre aripa politica reprezentata de Dragnea si cea guvernamentala impusa de Grindeanu are niste elemente foarte concrete. Liviu Dragnea si-a impus politic niste oameni in anumite locuri. Unul dintre ei este domnul Bogdan Stan la ANAF. Domnul Bogdan Stan a devenit subiectul obiectiv negativ al criticilor bazate pe argumente. Bogdan Stan care este omul lui Liviu Dragnea, e pus politic la ANAF, e marul discordiei. Lipsa de profesionalism a lui Stan, din punctul de vedere a lui Grindeanu si al lui Viorel Stefan l-au facut pe Dragnea sa declanseze acest atac iresponsabil. Asta este cheia acestei crize total inoportune”, a dezvaluit Gusa.

Desi Dragnea s-a ferit sa vorbeasca deschis, conducerea PSD ia in calcul schimbarea lui Sorin Grindeanu. A spus-o miercuri pe sleau numarul doi din PSD, Niculae Badalau.

„Avem deja un numar destul de mare de ministri care se plang de relatia proasta pe care o au cu premierul Sorin Grindeanu. Sunt cinci sau sase colegi care se reclama acest lucru si eu consider ca acesta este un semnal de alarma destul de puternic. Trebuie sa vedem. Am vazut si nemultumirile primarului general, doamna Firea, am vazut si alti colegi si nu este exclus ca problema sa fie la primul ministru”, a declarat Badalau.

El crede ca presedintele Iohannis va fi de acord cu o eventuala schimbare a premierului. ”Asa cum il cunosc eu pe domnul presedinte Iohannis, dumnealui este un om cerebral si va intelege aceasta situatie. Noi suntem dispusi sa mergem la Cotroceni si sa explicam presedintelui ca asta a rezultat din analiza noastra, iar apoi sa ii prezentam situatia politica in care noi avem in continuare o majoritate solida si vom veni cu o noua propunere de premier, daca este cazul”, a mentionat Badalau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: