Dezvaluirile lui Prisacariu, dupa ce a fost dat afara: „Victor Ponta mi-a transmis semnale”

news

Jurnalistul Catalin Prisacariu a declarat pentru mai multe publicatii ca motivele excluderii sale de la B1 se regasesc in noua politica editoriala a postului. „Era evident ca (…) nu ma mai inscriam in politica editoriala”, a spus Prisacariu.

Intr-o declaratie pentru PS News, jurnalistul a dezvaluit ca a primit mai multe semnale ca Victor Ponta este deranjat de emisiunile sale. „Victor Ponta mi-a transmis astfel de semnale, prin tot felul de mesageri”.

El a detaliat apoi pentru HotNews care sunt noile abordari editoriale ale B1 TV. „Am vazut oameni noi care au venit in post si care aveau o cu totul alta intelegere a subiectelor decat mi se pare mie ca exista pana atunci. Era evident ca intr-un fel sau altul nu ma mai inscriam in politica editoriala, decizia de acum era oarecum previzibila”, a spus jurnalistul, cel mai probabil referindu-se la Catalin Striblea, venit de la Romania TV.

„Cand il vad pe Ponta intrand foarte des prin telefon si chiar venind in studio la unul dintre colegi si simtindu-se bine acolo, ceea ce nu se intampla la alti realizatori… Sunt zone mai recente in prime time unde politica editoriala stiuta a postului nu s-a mai aplicat”, a completat Prisacariu.

Citeste si: Banii lui Sebastian Ghita fac acum legea la B1 TV?

Jurnalistul a mai comentat apoi, amar, pe blogul sau: „Stirea nu e ca un jurnalist e dat afara de la o televiziune, ci ca Ponta nu e dat afara de la Guvern, mai ales dupa ce am aflat ca premierul e oficial cercetat in dosarul de la DNA al lui Sova”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: