Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a cerut armatei sa faca „pregatiri sporite pentru razboi”

externe

Kim Jong Un, armata, pregatiri, razboi

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a inspectat miercuri antrenamentul pe teren al trupelor la o baza majora de operatiuni militare din regiunea de vest a tarii si a ordonat „pregatiri sporite pentru razboi, a relatat joi agentia de presa de stat KCNA, citata de Reuters.

Inspectia bazei, a carei locatie nu a fost identificata, are loc dupa ce luni au inceput exercitiile militare combinate anuale ale fortelor americane si sud-coreene in sudul tarii, la care participa un numar dublu de militari fata de anul trecut.

Kim a declarat ca armata trebuie sa „inaugureze in mod dinamic o noua perioada de glorie a intensificarii pregatirilor de razboi in conformitate cu cerintele situatiei existente”, a relatat KCNA.

„Armata noastra ar trebui … sa intensifice in mod constant exercitiile de razboi reale, menite sa imbunatateasca rapid capacitatile sale de lupta pentru o pregatire perfecta pentru razboi”, a declarat Kim.

KCNA nu a mentionat daca liderul nord-coreean s-a referit in mod direct la exercitiile efectuate de armata americana si sud-coreeana. El a inspectat trupele care efectueaza manevre in conditii care simuleaza un razboi real, a precizat KCNA.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: