Categories: actualitate

Dieta incredibila a celui mai „monstruos” culturist din lume: 2 kilograme de carne si 108 de bucati de sushi in fiecare zi – VIDEO

Denumit de presa „cel mai monstruos” culturist din lume, cehul Illia Golem cantareste 160 de kilograme, desi are „doar” 1,80 m inaltime. Este un colos intimidant, ci bratele si pieptul pline de tatuaje.

Pe retelele sociale, expresiile si ipostazele sale „malefice” cu sprancenele incruntate, grimasele dure si pumnii stransi sunt o caracteristica constanta a aparitiilor sale. Golem a mers pentru prima oara la sala cand era un copil firav, victima a agresiunilor scolarilor mai mari, si de atunci nu a abandonat niciodata pasiunea pentru culturism.

Pe langa ambitia deosebita, un rol important in succesul sau l-a avut si dieta. Pentru ca alimentatia lui Golem nu este pentru oricine!

In fiecare zi, culturistul ceh consuma sapte mese consistente, dupa un program strict: micul dejun consta intr-un bol de 300 g de fulgi de ovaz cu lapte. Prima „gustare” vine la ora 11: 108 bucati de sushi formate din 1600 de grame de orez si 800 de grame de somon.

Apoi este timpul pranzului, la 13.30: 1,3 kg de friptura de vita ; apoi clatite si inghetata pentru a termina pe o nota dulce. La mijlocul dupa-amiezii are loc a doua gustare a zilei pe baza de paste si un fel de mancare de orez si masline.

Putin peste o ora mai tarziu, alte paste, cu 200 de grame de branza ; la 19.30 inca o friptura de 1,3 kg cu 700 de grame de ricotta si in final la 21.15 programul alimentar se inchide cu 14 clatite bine stropite cu sirop de artar. Toate acestea fac parte din dieta celui care a devenit un culturist de renume mondial doar pentru ca „am vrut sa fiu la fel de puternic ca idolii mei de la Hollywood, Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone”.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

11 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

11 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

11 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

2 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

12 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

12 ore ago