news

„Dileala totata. Adina Florea are niste probleme mari. Florea, esti bine?”. Demersurile anti-Kovesi ale Sectiei speciale sunt „nemaiintalnite”

Jurnalista Sorina Matei lanseaza critici dure la adresa procurorului Adina Florea, dupa ce aceasta l-a chemat la audieri pe Ion Cristoiu pentru a povesti ce a vazut in fotografia pe care i-a aratat-o Sebastian Ghita.

„Deci ce face Florea e o dementa totala. Din cate inteleg, a acceptat la dosar O POZA proasta dintr-un film de la Ghita, livrata de Ghita. Asta e prima problema. Desi cei care se prezinta in fata procurorului au obligatia legala de a spune tot adevarul. Pe cale de consecinta, acceptand o poza proasta dintr-un film care stie ca exista practic toata tara, Florea e bara bara cu denuntatorul acceptand franturi de adevaruri. Ceva nemaintalnit. Pe asa ceva face femeia dosar.

A doua problema e ca Florea audiaza inclusiv persoane caruia Ghita a aratat filmul, de parca aia ar putea certifica vreo autenticitate sau veridicitate ceva, aia nefiind participanti la paranghelie, ci spectatori ai unui film si nu a unei poze pe care Ghita a aratat-o la tot poporul de pe telefon. Alta dileala totala.

Si a treia problema e daca mergem in logica ticnita- adica Florea audiaza spectatori ai filmului si nu pozei- trebuie sa-i audieze pe toti aia carora Ghita le-a arata filmul sau poza sau ce buline si dantelute mai pune Ghita pe ele. Si ce sa vezi, nu face asta. A audiat doar unul din zeci de persoane prezente la vizionari, vizionarile in sine neputand certifica nimic. Adica happeningul.

Eu cred ca femeia are niste problemute mari. Asa ceva nu s-a mai intalnit in mama procuraturii. #FloreaEstiBine?”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Intrebat inainte sa intre la audieri, jurnalistul a spus, pentru Mediafax: “Este greu sa patrunzi in mintea procurorilor cred ca si Shakespeare ar esua cand vorbim de procurori, presupun ca sunt chemat ca martor pentru a confirma ca poza pusa la dosar de catre Sebastian Ghita, impreuna cu denuntul este cea care mi s-a aratat de Ghita.

Probabil ca multi se vor intreba de ce mai este nevoie de Ion Cristoiu cata vreme fotografia este la dosar. Repet- incercand sa fiu un Shakespeare- presupun ca procurorii Sectiei vor sa vada daca fotografia la care m-am referit eu public si am invocat-o in timpul interviului este cea de la dosar. Asta deoarece – presupun- dupa interviu, Codruta Kovesi a sustinut ca nu exista asa ceva. Una dintre acuzatiile de la dosar este de marturie mincinoasa, desigur in alta imprejurare, dar daca din descrierea pozei, facuta de mine, rezulta ca e de la dosar, (nu stii ce e a dosar, daca e aceeasi fotografie), atunci procurorii pot trage concluzia ca in mod public fosta sefa a DNA a mintit”, a declarat Ion Cristoiu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

De Ziua Tineretului, rectorul SNSPA, Remus Pricopie ii indeamna pe tineri sa aleaga implicarea si sa respinga extremismul

Rectorul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, a afirmat, joi, cu…

32 de minute ago

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

O oră ago

Echipa olimpica a refugiatilor are 36 de sportivi din 11 tari care vor concura in 12 sporturi

Echipa olimpica a refugiatilor care va participa la Jocurile de la Paris va include 36…

O oră ago

Coreea de Sud ridica nivelul de alerta impotriva terorismului a cinci ambasade din zona, invocand amenintarile Coreei de Nord

Ministerul sud-coreean de Externe a ridicat joi nivelul de alerta impotriva terorismului pentru cinci birouri…

O oră ago

Comori regale jefuite in timpul dominatiei coloniale britanice, imprumutate de muzee britanice pentru o expozitie in Ghana

Coliere de aur, o sabie, un tron si zeci de alte comori jefuite in timpul…

2 ore ago

Momentul in care un stalp a fost inghitit de craterul din Slanic. Prefect: „Adancimea craterului este undeva la minim 15 – 18 metri” – Video

Adancimea craterului format prin surparea strazii 23 August din orasul prahovean Slanic este de minimum…

O oră ago