Dincu, curaj nebanuit. Rafuieli cu Ciuvica si Badea: „Aici sunteti de 17 ani in sufrageria lui Felix” – Video

politica

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a avut o foarte surprinzatoare reactie dura la adresa vedetelor Antena 3 chiar in timp ce se afla in studioul Antena 3. El a facut referire la faptul ca Dan Voiculescu a fost informator al Securitatii.

Dincu, enervat ca Ciuvica i-a reprosat din nou prezenta in „sufrageria lui Gabi Oprea”, in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, a avut o replica surprinzator de curajoasa: „Eu am fost intr-o seara, intr-un loc sa zicem nepotrivit, in sufrageria unui prieten, iar aici dvs. sunteti de 17 ani in sufrageria lui Felix”.

Iata dialogul de la „Sinteza zilei”:

Ciuvica: De ce va suparati pe mine cand va zic de sufragerie?

Dincu: Eu n-as vrea sa fiu obraznic daca tot m-ati invitat aici. Dar eu am fost intr-o seara, intr-un loc sa zicem nepotrivit, in sufrageria unui prieten, iar aici dvs. sunteti de 17 ani in sufrageria lui Felix

Ciuvica: Eu nu sunt de 17 ani, sunt de ceva mai putin timp si aici nu este sufragerie, aici este un studio de televiziune si nici macar nu este al lui Felix

Ulterior, Dincu s-a inmuiat: „Eram amici in acea perioada si m-a invitat la el acasa (Gabriel Oprea). Eram simplu profesor de sociologie, n-am avut nicio functie prin care putea sa schimb ceva in voturi, in astea. Nu vad care este marea mea vina pentru ca o trambitati de zece ani”.

In noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, castigate de Traian Basescu, Gabriel Oprea a invitat mai multi oficiali ai statului la acasa pentru a urmari anuntarea rezultatelor. Printer acestia s-au aflat George Maior, Laura Codruta Kovesi, Liviu Dragnea, Dan Andronic, Vasile Dincu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: