politica

Dincu ii anunta pe PNL-isti ca pot linistiti sa-l dea jos pe Citu: „In aceasta coalitie sunt mai importante tintele decat persoanele, asa incat eu cred ca nu vom fi afectati”

Ministrul Apararii, Vasile Dincu, a afirmat joi ca eventuala schimbare a lui Citu de la sefia PNL nu va afecta coalitia de guvernare. „Eu cred ca nu vom fi afectati daca va fi o schimbare in politica partenerilor nostri de guvernare din acest moment, a PNL”, a declarat el.

Dincu a fost intrebat de jurnalisti, la Cluj-Napoca, despre o eventuala schimbare la conducerea PNL.

„Cred ca in aceasta coalitie sunt mai importante tintele decat persoanele, asa incat eu cred ca nu vom fi afectati daca va fi o schimbare in politica partenerilor nostri de guvernare din acest moment, a PNL. Cred ca ne-am asumat cu totii aceste obiective si cu siguranta ca le vom duce mai departe, indiferent cine este la conducere”, a replicat el, citat de news.ro.

Mai multi lideri ai PNL pregatesc schimbarea presedintelui Florin Citu, pe fondul nemultumirilor legate de relatia acestuia cu cei de la PSD, care tensioneaza atmosfera in coalitie, dar si de faptul ca liderul liberal nu comunica cu liderii judeteni si cu primarii partidului, au declarat surse liberale pentru News.ro.

Lui Florin Citu ar urma sa i se ceara demisia de la sefia PNL, in caz contrar, spun sursele citate, existand o majoritate care sa convoace de urgenta forul de conducere, care sa declanseze un congres extraordinar, la inceputul lunii aprilie, principala optiune fiind alegerea lui Nicolae Ciuca la sefia formatiunii.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

3 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

O oră ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

2 ore ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

2 ore ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

2 ore ago