Dincu: „Nu pot sa accept ideea ca Gabi Firea a pierdut aceste alegeri”. PSD va renunta la trandafiri

politica

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a declarat ca nu poate sa creada ca Gabriela Firea a pierdut alegerile din Bucuresti. El a comparat-o cu Abraham Lincoln, profetind ca Firea va reveni in forta.

„Nu pot sa accept ideea ca Gabi Firea a pierdut aceste alegeri. In istoria politicii mondiale sunt presedinti care au pierdut de multe ori inainte alegeri si au castigat in ultima faza: Lincoln, de exemplu. Fara sa facem comparatii istorice, noi nu vom judeca simplist viitoarea candidatura pentru prezidentialele din 2024, pe care intentionam sa le castigam si de data asta cred ca vom fi mai inteligenti decat inainte”, a spus Vasile Dincu pentru Europa Libera.

Dincu a sugerat apoi ca PSD va renunta la trandafiri. El a atras atentia ca partidul are nevoie de o rebranduire si o schimbare a identitatii spre o stanga moderna.

„Deocamdata, partidele tin foarte mult la sigla lor, la logo-urile lor si acest lucru e unul bun. Toti trebuie sa ne schimbam, va trebui sa ne schimbam identitatile, iar o stanga serioasa asumata cu multi intelectuali, cu tineri va putea sa faca multe in Romania”, a spus Dincu.

Mai mult despre:

Comentarii: