Dinozaur disperat ca-si pierde scaunul. Melescanu se impotriveste vehement alegerilor anticipate: „Romanii au un simt al realitatii”

politica

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, se impotriveste vehement alegerilor anticipate. El sustine ca PNL va fu sanctionat de romani la vot.

„Costurile sunt mari si, in plus, nu vor fi efectele scontate asa cum poate cred. Eu nu sunt ghicitor ca sa spun care vor fi rezultatele alegerilor parlamentare, insa va asigur ca niciun partid nu va castiga singur majoritatea in Romania, ci va fi nevoie de o coalitie. Cu cine se va face aceasta coalitie, asta trebuie vazut in functie de rezultate, dar daca cineva isi inchipuie ca prin anticipate reuseste sa faca un salt foarte mare eu cred ca se insala. Acesta e punctul meu de vedere.

Romanii nu sunt poate mari specialisti in stiinte politice, dar au un simt al realitatii. Isi dau seama ca atunci cand nu primesti pensia ca nu au fost bani, cand tai locuri de munca, evident ca apar probleme pe care ei le vor transforma, dupa aceea, in vot”,a declarat Melescanu intr-un interviu pentru DC News.

In cadrul aceluiasi interviu, Melescanu a sustinut, pe de alta parte, ca partidul sau are sansa de a obtine 20% la alegeri. Melescanu a infiintat Forta Nationala impreuna cu alti traseisti care au plecat din ALDE.

„Vom avea un congres in care sa ne stabilim structura si, mai ales, programul politic. Acesta va fi clar in favoarea Romaniei si a romanilor. Este principala noastra preocupare (…) Avem hotararea de a participa la alegerile locale si la cele parlamentare. Vom vedea daca vom candida singuri sau ne vom alia cu alte partide.

Sunt lucruri pe care le vom vedea pe parcurs, sa vedem cum evolueaza scena politica din Romania. Exista dorinta ferma de a fi prezenti pe esichierul politic. 20% dintre romani doresc un partid care sa reprezinte interesele lor nationale”, a mai spus Melescanu.

Mai mult despre:

Comentarii: